0.00 lei

Kit de Supraveghere Kit video AHD CCTV DVR 8 camere EXTERIOR + Hard disk 500 GB Inclus

749.00 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Camera de supraveghere propusă este proiectată special pentru monitorizarea activităților neobișnuite din apropierea locuinței, a locației de muncă și din jurul mașinii dumneavoastră.

Beneficiind de o instalare ușoară, acest sistem de supraveghere video este compus din 8 camere, un DVR, 8 cabluri video și alimentare cu o lungime de 10 metri fiecare. Kitul este adaptat atât pentru supravegherea spațiilor exterioare, cât și pentru cele interioare. Camerele din pachet sunt concepute pentru a fi montate cu succes atât la exteriorul, cât și la interiorul clădirilor.

Cu acest kit, puteți înregistra și reda imagini de înaltă calitate de pe un număr maxim de 8 camere de supraveghere. Produsul este gata de montaj, inclusiv toate accesoriile necesare: cabluri plug&play, suporturi reglabile pentru camere și suruburi de fixare.

Kit-ul de supraveghere 8 camere CCTV AHD 1080P este soluția ideală pentru a vă proteja locuința sau biroul. Acesta include 8 camere de supraveghere cu rezoluție de 1080P și ieșire AHD, care oferă imagini clare și detaliate, chiar și în condiții de lumină slabă sau în întuneric total.

DVR-ul cu 8 canale permite înregistrarea continuă sau bazată pe detectarea mișcării, precum și accesul la imagini prin intermediul unei aplicații mobile sau a unui browser web. Cu acest kit de supraveghere, puteți monitoriza cu ușurință și eficiență orice spațiu de interes, cum ar fi intrarea în clădire, parcările sau perimetrul casei dumneavoastră.

Kit-ul este simplu de instalat și de configurat, astfel încât să puteți beneficia de toate funcționalitățile sale fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

Caracteristici generale:

Înregistrare în condiții de noapte: Camerele de înaltă rezoluție sunt echipate cu 36 de leduri IR fiecare pentru filmări de calitate în întuneric.
Acces și vizualizare în timp real: Kit-ul oferă acces complet la sistem, inclusiv setări, vizualizare înregistrări și descărcare înregistrări, fără configurări speciale în routerul dvs.
Montaj cu cablu.
Compatibilitate software multiplă: Suport pentru sisteme de operare Windows, Android și iOS.
Tipuri multiple de înregistrare: Înregistrare la detecție de mișcare, programată pe ore, în buclă.
Format de înregistrare video H.264.
Înregistrare audio: Posibilitatea de a înregistra și sunet prin conectarea unui microfon opțional.
Control PTZ (Pan Tilt Zoom): Sistemul permite înlocuirea, conectarea și controlul unei camere de supraveghere PTZ direct din software.
Operare cu mouse inclus pentru o utilizare ușoară, similară cu un PC.
Backup pe USB.
Ieșire video multiplă.
Calitate dorită:

Înregistrare la detecție de mișcare.
Înregistrare programată pe ore.
Înregistrare în buclă.
Calitate: D1 / HD1 / CIF.
Specificatii tehnice:

Compatibilitate HDD: SATA 1, 2 sau 3.
DVR cu 8 camere.
Înregistrare 100fps.
Înregistrare full D1.
Ieșire video VGA, BNC/RCA, HDMI.
Intrare/ieșire audio.
Posibilitate de vizionare pe internet pe calculator sau smartphone.
8 camere exterior/interior, 600 linii, senzor 1/3" SONY.
Rezoluție 600 linii.
NTSC: 768(H) x 494(V).
PAL: 628(H) x 582(V) H.264.
Senzor Sony 1/3" CCD.
24 leduri infraroșu.
Suport de fixare.
Lentilă 3,6mm unghi larg.
Carcasă metalică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit de Supraveghere Kit video AHD CCTV DVR 8 camere EXTERIOR + Hard disk 500 GB Inclus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri