0.00 lei
56% REDUCERE

Manusi de protectie sudura, piele spalt bovina

16.00 lei

PRP: 41 LEI

Descoperă protecția supremă pentru mâinile tale cu mănușile de protecție pentru sudură din piele spălată de bovină! Aceste mănuși sunt create pentru a-ți oferi confort, siguranță și durabilitate în timpul procesului de sudură.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Manușile de protecție pentru sudarea și tăierea manuală a metalelor și pentru tehnicile conexe sunt concepute pentru a oferi o protecție excelentă mâinilor și încheieturilor împotriva diferitelor riscuri asociate cu aceste procese. Aceste mănuși sunt fabricate utilizând materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate, asigurând astfel siguranța și confortul utilizatorului.Cu un design specializat, mănușile sunt capabile să protejeze mâinile împotriva proiecțiilor mici de metal topit, oferind o barieră eficientă împotriva deteriorărilor cauzate de acestea. Ele sunt, de asemenea, concepute pentru a rezista expunerii de scurtă durată la flăcări limitate, caldură convectivă, căldură de contact și radiații UV emise de arc. Acest lucru asigură un nivel ridicat de siguranță în timpul lucrărilor de sudură cu arc electric.

Aceste mănuși de protecție oferă, de asemenea, rezistență minimă de cel puțin 100 V curent alternativ sau curent continuu la sudarea cu arc. Această caracteristică este esențială pentru a asigura protecția împotriva riscurilor electrice asociate cu sudarea cu arc electric.

Aplicațiile principale ale acestor mănuși sunt în lucrările de sudură cu arc electric. Indiferent dacă sunteți profesionist în domeniul sudurii sau un amator pasionat, aceste mănuși sunt partenerul perfect pentru a vă proteja mâinile în timpul procesului de sudare cu arc. Ele vă oferă siguranța și confortul necesare pentru a lucra eficient și în siguranță.

În plus, mănușile de protecție asigură o protecție eficientă împotriva agresiunilor mecanice precum abraziunea, tăierea, agățarea și perforarea atunci când nu este necesară o dexteritate sporită. Aceasta le face potrivite pentru manipularea pieselor uscate și adaugă un nivel suplimentar de siguranță și protecție în timpul activităților legate de sudare.

În concluzie, mănușile de protecție pentru sudarea cu arc electric sunt echipamente esențiale pentru orice profesionist sau amator implicat în lucrări de sudură. Ele oferă o protecție excelentă împotriva proiecțiilor de metal topit, flăcărilor, căldurii, radiațiilor UV și riscurilor electrice, asigurând astfel siguranța și confortul necesare în timpul procesului de sudare cu arc electric.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manusi de protectie sudura, piele spalt bovina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri