0.00 lei
17% REDUCERE

Scripete macara cu sufa 2T

66.00 lei

PRP: 99 LEI

Stoc epuizat

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Bucurați-vă de o soluție puternică și eficientă pentru ridicarea și manipularea sarcinilor grele cu Scripetele macara cu sufa 1T. Acest instrument robust și fiabil este conceput pentru a face față cerințelor de ridicare în diverse medii comerciale și industriale.

Scripetele macara cu sufa 1T este fabricat cu materiale de înaltă calitate, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență în timp. Capacitatea sa de ridicare impresionantă de 1 tonă face ca acesta să fie un partener ideal pentru sarcini grele în diverse domenii, precum construcții, ateliere mecanice, depozite și multe altele.

Cu ajutorul mecanismului său de acționare ușor de utilizat, veți putea controla și manevra cu precizie sarcinile. Sistemul de scripete oferă un levier de ridicare convenabil, iar sufa solidă și rezistentă este proiectată pentru a asigura o prindere sigură a încărcăturii.

Un alt avantaj al acestui scripete macara este portabilitatea sa. Este ușor de mutat și instalat în diferite locații, facilitând sarcinile de ridicare în diverse zone de lucru. De asemenea, este compact și ocupă puțin spațiu de depozitare, ceea ce îl face ideal pentru ateliere și spații limitate.

Siguranța este o prioritate importantă, iar scripetele macara cu sufa 1T este proiectat cu caracteristici de siguranță avansate. Sistemul său de frânare împiedică alunecarea necontrolată a încărcăturii și oferă un control maxim în timpul procesului de ridicare.

Indiferent dacă trebuie să ridicați materiale de construcție, piese de echipament sau alte sarcini grele, Scripetele macara cu sufa 1T este partenerul ideal pentru a vă eficientiza activitatea și a vă crește productivitatea. Alegeți calitatea și fiabilitatea pentru sarcinile de ridicare și investiți în acest instrument puternic și versatil.

Informații suplimentare

Brand

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri