0.00 lei

Prelungitor Cablu 3 Fire de 2.5 mm tip Rola pe Tambur, Lungime 50m, , 4 Prize, maner de transport ergonomic

221.00 lei

PRP: 300 LEI
Prelungitor pe rola cu tambur 50m, 3 x 2.5, BUL-MAX -  Fabricat in Turcia ! - Calitate superioara.

Stoc epuizat

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Prelungitorul Cablu 3 Fire de 2.5 mm tip Rola pe Tambur este un produs excelent pentru a extinde rețeaua electrică într-un mod practic și eficient. Acesta este dotat cu un tambur în care cablul este rulat, ceea ce face ușoară depozitarea și transportul. Lungimea cablului de 50 de metri este suficientă pentru a ajunge la locuri mai îndepărtate și pentru a furniza energie electrică în locurile în care este necesară.

Prelungitorul este echipat cu 4 prize, astfel încât să puteți conecta mai multe dispozitive simultan. Fiecare priză este protejată de un capac pentru a preveni contactul accidental și pentru a păstra cablul în siguranță. De asemenea, produsul este dotat cu un mâner ergonomic pentru a face transportul cât mai ușor și mai confortabil.

Cablu de 2,5 mm grosime este foarte rezistent și durabil, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare atât în interiorul, cât și în afara casei. Este ideal pentru utilizarea în locuri precum grădinile, atelierele sau garajele. Acest produs este construit cu materiale de înaltă calitate și este proiectat pentru a oferi o performanță excelentă și o durabilitate lungă în timp.

Specificatii:

  • Derulator 50m 4 Prize (3x2,5mm)
  • Izolatie din PVC
  • Numar conductoare 3 si sectiune cablu 2.5 mmp
  • Suport metalic
  • Tambur deschis
  • 4 prize cu impamantare

Informații suplimentare

prp

300 LEI

1 recenzie pentru Prelungitor Cablu 3 Fire de 2.5 mm tip Rola pe Tambur, Lungime 50m, , 4 Prize, maner de transport ergonomic

  1. Eori

    Prelungitorul Rolă Este Original

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri