0.00 lei

Prelungitor Profi, 30 m pe Tambur, 3 Fire de 2.5 mm, 4 Prize, maner transport ergonomic

151.00 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Dacă îți dorești un prelungitor de calitate superioară și cu funcționalități avansate, COBI SMART® îți prezintă Prelungitorul Profi pe Tambur. Cu o impresionantă lungime de 30 de metri, acest prelungitor redefinește conceptul de flexibilitate în ceea ce privește sursele de energie electrică. Indiferent de cât de extinsă este zona ta de lucru, Prelungitorul Profi îți oferă libertatea de a conecta dispozitivele tale într-un mod eficient și practic.

Dotat cu trei fire de 2.5 mm, Prelungitorul Profi de la COBI SMART® garantează o conexiune electrică securizată și fiabilă. Fie că folosești scule electrice sau echipamente electronice de ultimă generație, acest prelungitor este proiectat pentru a face față cu succes diverselor sarcini, asigurând un flux constant de energie acolo unde ai nevoie.

Ceea ce face ca Prelungitorul Profi pe Tambur să se evidențieze este prezența a patru prize, oferindu-ți posibilitatea de a conecta simultan mai multe dispozitive fără a compromite calitatea sau siguranța conexiunii. Indiferent de natura activităților tale - fie că ești un profesionist în construcții sau un pasionat DIY - acest prelungitor îți oferă soluția ideală pentru a-ți alimenta echipamentele într-un mod eficient și comod.

Comfortul utilizării este esențial atunci când lucrezi cu echipamente electrice, iar Prelungitorul Profi oferă un maner de transport ergonomic care facilitează manipularea și depozitarea acestuia. Cu un design practic și eficient, acest prelungitor devine un partener de nădejde în orice mediu de lucru, oferindu-ți tot confortul de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitățile fără restricții.

Indiferent că îl folosești acasă sau la locul de muncă, Prelungitorul Profi pe Tambur de la COBI SMART® devine accesoriul esențial ce nu ar trebui să-ți lipsească din arsenalul de utilități. Cu tehnologii inovatoare și materiale de cea mai înaltă calitate, acest prelungitor se distinge prin fiabilitate și performanță, fiind o alegere inteligentă pentru oricine caută un partener de încredere în gestionarea energiei electrice.

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri