0.00 lei
7% REDUCERE

Prelungitor Profi pe Tambur, Lungime cablu 30 m, 3 Fire de 2.5 mm, 4 Prize, maner transport ergonomic

173.91 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Prelungitor Profi pe Tambur, lungime cablu 30 m, 3 fire de 2.5 mm, 4 prize, maner transport ergonomic

Ai nevoie de o sursă de energie electrică flexibilă și eficientă? Prelungitorul Profi pe Tambur este alegerea perfectă pentru tine! Cu o lungime generoasă de 30 de metri, acest prelungitor îți oferă posibilitatea de a lucra într-o zonă mai extinsă și de a avea acces la electricitate oricând ai nevoie.

Echipat cu trei fire de 2.5 mm, Prelungitorul Profi asigură o conexiune electrică sigură și stabilă. Indiferent că ai nevoie să alimentezi scule electrice sau echipamente electronice, acest prelungitor este proiectat pentru a face față tuturor sarcinilor tale cu ușurință și fiabilitate.

Beneficiezi de patru prize, astfel încât poți conecta simultan multiple dispozitive sau echipamente. Indiferent dacă lucrezi într-un atelier sau într-o locație temporară, Prelungitorul Profi îți oferă flexibilitatea necesară pentru a alimenta toate dispozitivele tale fără griji.

Un plus de confort este oferit de manerul de transport ergonomic al prelungitorului, care îți permite să îl manipulezi cu ușurință și să îl depozitezi comod. Fie că ești profesionist în construcții, ai un atelier de lucru sau pur și simplu îl folosești acasă, Prelungitorul Profi pe Tambur este accesoriul practic și eficient de care ai nevoie.

Alege Prelungitorul Profi pe Tambur și bucură-te de o sursă de energie electrică întotdeauna disponibilă și de calitate superioară!

Informații suplimentare

Greutate 4 kg

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri