0.00 lei

Masina PRO de facut peleti 7.5KW 380V 150kg/ora

23,999.00 lei

Stoc epuizat

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Masina PRO de facut peleti 7.5KW, 380V,150kg/ora, Micul Fermier GF-2190 este conceputa pentru prelucrarea rumegusului sau a resturilor vegetale tocate marunt pentru a produce biocombustinbili solizi sub forma de peleti pentru alimentarea centralelor termice ce functioneaza cu acest tip de combustibil. Toate aceste materii prime denumite agro-peleti sunt disponibile in cantitati mari atat in Romania cat si pe intreaga planeta, sunt rapid regenerabile, nu se provoaca dezechilibre naturale prin colectarea lor. Fabricarea peletilor este facila, ecologica si nu agreseaza mediul inconjurator.
Masina de peletizat GF-2190 este echipata cu un motor electric asincron trifazat cu puterea de 7,5kW ce actioneaza o pereche de role de presare pe o matrita prin intermediul unui reductor pentru masini de presat cu un raport de transmisie al cuplului mare. Cu actiunea duala data, nu numai ca materia prima este bine presata, ci si amestecata. Datorita arborelui robust, rezista cu usurinta la forta mare produsa de presarea lemnul dur si a materialelor de acest fel.
Viteza de lucru, cantitatea de materie prima ce poate fi procesata (aproximativ 150 kg de peleti pe ora), design-ul elegant si materialele extrem de rezistente, fac din acest produs un ajutor perfect in orice intreprindere, ferma sau gospodarie.

Domeniu de utilizare:
- utilizat la granularea deseurilor de lemn, paie, coji de floarea soarelui

Avantaje:
- peletele de lemn are rol puternic printre combustibilii alternativi;
- utile fermierilor precum si intreprinderilor mici care au deseuri sub forma de rumegus, coji de floarea soarelui.

Folositi aparatul numai in modul descris si numai in domeniile de utilizare indicate. Orice alta utilizare sau modificare a aparatului este considerata ca o utilizare necorespunzatoare scopului si reprezinta pericole considerabile de accidente. Pentru daunele cauzate de o utilizare necorespunzatoare scopului, producatorul nu preia nicio responsabilitate.
Brand Micul Fermier
Bobinaj motor Cupru
Capacitate de lucru (kg/h) 90-150kg/h
Clasa de protectie IPX1
Clasa izolatie B
Diametru matrita 230 mm
Diametru pelet 6 mm
Dimensiuni 90x40x60 cm
Frecventa 50 Hz
Greutata bruta 260 kg
Greutate neta 230 kg
Material Fonta, tabla vopsita
Material cuva Tabla zincata
Motor Motor asincron trifazat
Putere KW/W 7,5 kW
Tensiune 380 V
Tip produs Masina de peletizat
Turatie motor (rpm) 1500 rpm

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri