0.00 lei

Motor Electric 3kW X 3000 rpm, Monofazat TROIAN, Asincron, Bobinaj din cupru 100%, carcasa din fonta, fulie inclusa - COBI SMART®

428.00 lei

PRP: 599 LEI
Motorul electric monofazat 3.0 kW 3000rpm COBI SMART® ROSU este soluția perfectă pentru a satisface diversele nevoi din ateliere, micro-fabrici, service-uri de reparații și gospodării moderne. Cu o putere de 3.0 kW și o viteză de funcționare de 3000 rpm, acest motor este proiectat pentru a susține o gamă variată de aplicații, incluzând utilaje de lucru, mașini și unelte, ventilatoare, mașini de ridicat, mori de măcinat și ascensoare.
Fabricat sub marca COBI SMART®  și conform standardului de calitate IEC, motorul monofazat se remarcă prin durabilitatea sa pe termen lung. Alegând acest motor, investiți în eficiență și fiabilitatea echipamentelor dumneavoastră de lucru. Beneficiind de un zgomot redus, acest motor contribuie la crearea unui mediu de lucru mai plăcut și mai confortabil, limitând disconfortul auditiv asociat altor echipamente mai zgomotoase.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Motorul Electric Monofazat Asincron cu puterea de 3kW și o viteză de 3000 rpm reprezintă soluția ideală pentru diversificate aplicații rezidențiale și industriale. Fabricat de prestigiosul producător COBI SMART®, acest motor impresionează atât prin performanța sa fiabilă, cât și prin durabilitatea sa remarcabilă. Dotat cu tehnologie de ultimă generație, motorul oferă o funcționare eficientă, conferindu-vă liniștea și satisfacția unei utilități de excepție.Motor Electric 3kW X 3000 rpm, Monofazat TROIAN, Asincron, Bobinaj din cupru 100%, carcasa din fonta, fulie inclusa - COBI SMART®

Motoarele electrice nu sunt niciodată utilizate singure. Aceste motoare trebuie integrate într-un sistem care necesită energie mecanică.

Direcția de rotație standard pentru motoarele electrice monofazice este în sensul invers acelor de ceasornic. Acest motor nu trebuie utilizat sau depozitat în medii cu risc de explozie.

Înainte de utilizarea motorului, curățați conexiunile de împământare și carcasa de orice praf rezidual și/sau urme de oxidare. Circuitul de împământare trebuie realizat cu materiale conductoare (cupru sau aluminiu) cu o capacitate bună de transmitere a curentului de scurgere care poate apărea în circuitul motorului. Linia de împământare trebuie instalată astfel încât să fie protejată de eventualele solicitări mecanice sau acțiuni chimice.

Motor Electric 3kW X 3000 rpm, Monofazat TROIAN, Asincron, Bobinaj din cupru 100%, carcasa din fonta, fulie inclusa - COBI SMART®Motor Electric 3kW X 3000 rpm, Monofazat TROIAN, Asincron, Bobinaj din cupru 100%, carcasa din fonta, fulie inclusa - COBI SMART®

Prețul avantajos al acestui motor electric monofazat, îl plasează ca un produs competitiv și accesibil, adaptat nevoilor variate ale clienților noștri. Cu un raport excelent între calitate și preț, acest motor reprezintă o investiție solidă în eficiența și performanța echipamentelor dumneavoastră. Fiți asigurat că achiziția unui produs COBI SMART® înseamnă alegerea unei soluții de înaltă calitate, construită pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Alegeți Motorul Electric Monofazat Asincron 3 kW 3000rpm COBI SMART®,  pentru a beneficia de inovație tehnologică, performanță constantă și fiabilitate de neegalat. Investiția în acest motor se va reflecta în rezultate durabile și eficiente, consolidând infrastructura dumneavoastră și contribuind la creșterea productivității. Fiți parte din succesul și inovația COBI SMART®, alegând un motor electric puternic, economic și versatil pentru toate proiectele dumneavoastră.

Domeniul de utilizare al acestor motoare monofazate este antrenarea diferitelor aparate
electrice pentru uz gospodăresc sau similare cum ar fi: mașini pentru
prelucrarea lemnului, manipulare materiale, pompe pentru lichide, sisteme de ventilație,
compresoare, suflante, pompe de vid, etc.

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
caracteristică

motor monofazat

putere

3.0 kw

viteza

3000 rpm

marca

COBI SMART®

utilizare

ateliere, micro-fabrici, service-uri de reparatii, gospodarii moderne

aplicații

utilaje de lucru, mașini și unelte, ventilatoare, mașini de ridicat, mori de macinat, ascensoare

standard de calitate

IEC

zgomot

redus

durabilitate

pe termen lung

prp

599 LEI

1 recenzie pentru Motor Electric 3kW X 3000 rpm, Monofazat TROIAN, Asincron, Bobinaj din cupru 100%, carcasa din fonta, fulie inclusa - COBI SMART®

  1. Vasile Arnaut

    Am cumparat acest motor pentru un circular, l-am montat si nenoroceste orice lemn, mai cumparasem o chinazarie inainte de pe internet si nu ma asteptam ca asta sa mearga asa bine. A fost livrat de pe o zi pe alta, buna treaba

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.