0.00 lei

Lance pentru stropit 2,8m din inox cu cap din cupru

30.10 lei

PRP: 99 LEI

Tija telescopică de 3 metri lungime compatibilă cu pompele de stropit electrice și manuale este o unealtă utilă pentru aplicarea substanțelor de stropit pe plante, copaci sau alte suprafețe. Această tijă este fabricată din materiale de calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil si aluminiu, pentru a fi durabilă și rezistentă la coroziune.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Tija telescopică este formată din mai multe secțiuni telescopice care se pot extinde sau retrage, în funcție de necesitatea de a ajunge la o anumită înălțime. Aceasta are o lungime totală de 3 metri și poate fi ajustată în lungime pentru a se potrivi cu nevoile utilizatorului.

Compatibilitatea cu pompele de stropit electrice și manuale face această tijă telescopică o unealtă versatilă, potrivită pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații agricole sau de grădinărit. De asemenea, aceasta poate fi utilizată și în alte domenii, cum ar fi curățarea acoperișurilor sau a fațadelor de clădiri, datorită capacității sale de a atinge înălțimi mari.

Această tijă poate fi ușor de manevrat și controlat, datorită greutății sale reduse și a designului ergonomic al mânerului. În plus, aceasta poate fi conectată la o varietate de accesorii pentru a îmbunătăți funcționalitatea, precum duze pentru stropit sau lance de curățat.

Informații suplimentare

Brand

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri