0.00 lei

Pompa de Stropit Electrica si Manuala, 2 in 1,COBI SMART, Capacitate 16 L, Alimentare prin Acumulator, Presiune 6 BAR, Regulator Incorporat, Inclusiv 3 Duze

203.00 lei

Pompa de stropit electrică și manuală COBI SMART® este un echipament versatil și eficient, conceput pentru a satisface cerințele specifice ale agriculturii moderne. Cu capacități duale de funcționare, această pompă este o alegere ideală atât pentru activități de stropire a culturilor, cât și pentru operațiuni de dezinsecție, dezinfectare și deratizare. Sistemul de alimentare prin acumulator oferă o libertate de mișcare sporită, permitând utilizarea în diferite zone fără restricții de cabluri sau prize de curent.

Prin presiunea de pulverizare ajustabilă de până la 6 bari, Pompa de stropit COBI SMART® garantează aplicarea precisă a substanțelor, asigurând rezultate de înaltă calitate. Setul inclusiv 3 duze de pulverizare permite adaptarea la nevoile specifice ale fiecărei aplicații, sporind versatilitatea echipamentului. Cu o autonomie de funcționare de minim 9 ore per încărcare, această pompă maximizează eficiența utilizatorului, reducând timpii de încărcare și asigurând o productivitate continuă. Materialele durabile și accesorii premium, precum lansa din inox și sita de filtrare lichid, demonstrează angajamentul COBI SMART® pentru calitate și durabilitate.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

```html

Pompa de stropit electrică și manuală COBI SMART reprezintă o alegere înțeleaptă pentru orice activitate ce necesită aplicarea precisă a substanțelor agricole sau de igienizare. Cu opțiunea sa duală, acest dispozitiv multifuncțional se adaptează perfect atât pentru stropirea plantelor, precum și pentru diverse operațiuni de dezinsecție, dezinfectare și deratizare.

Alimentată de o baterie de 12V de înaltă performanță, pompa asigură o presiune de pulverizare ajustabilă de până la 6 bari, garantând rezultate precise și uniforme. O caracteristică deosebit de utilă este reprezentată de setul inclusiv 3 duze de pulverizare, ce permit adaptarea la necesitățile specifice fiecărei aplicații.

Cu o capacitate de 16 litri, pompa COBI SMART asigură o autonomie excelentă de funcționare, de minim 9 ore per încărcare, optimizând astfel eficiența procesului de lucru. Caracteristicile de durabilitate, precum lansa din inox și sita de filtrare lichid, fac din această pompă un partener de încredere pe termen lung în ceea ce privește îngrijirea plantelor și igiena mediului.

De la stropirea precisă a culturilor agricole la operațiunile complexe de dezinsecție, pompa COBI SMART se remarcă prin versatilitate și performanță superioară. Fiind un instrument esențial pentru fermieri, grădinari sau personalul din domeniul igienei publice, acest dispozitiv combină practic totalitatea elementelor necesare pentru a obține rezultate de calitate și eficiență sporită.

De acum încolo, cu ajutorul pompei de stropit COBI SMART, vei putea aborda orice sarcină de stropire sau igienizare cu încredere și eficacitate, ducând astfel nivelul de profesionalism și performanță la cote maxime. Descoperă tehnologia avansată COBI SMART®, ce definește standardul în domeniul echipamentelor de stropire!

Informații suplimentare

Set of Duze

3 Bucăți Incluse

Capacitate

16 Litri

Presiune

6 Bari Reglabilă

Alimentare

Lansă

Inox Durabil

Durată

9 Ore Autonomie

Tehnologie

Avansată COBI SMART®

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de Stropit Electrica si Manuala, 2 in 1,COBI SMART, Capacitate 16 L, Alimentare prin Acumulator, Presiune 6 BAR, Regulator Incorporat, Inclusiv 3 Duze”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri