0.00 lei

Pompa Profesională de Stropit COBI SMART®, 2 în 1, 16L, tija 3m inclusa, Presiune 6 Bari, Acumulator 12V - Set Duze Inclusiv

233.00 lei

```html

Pompa de stropit electrică și manuală COBI SMART este soluția ideală pentru toți cei care caută performanță și versatilitate în activitățile agricole și de igienizare. Cu o presiune reglabilă de până la 6 bari, această pompă asigură o distribuție uniformă a substanțelor, indiferent de aplicație. Indiferent dacă este vorba de stropirea culturilor sau de operațiuni complexe de dezinsecție, deratizare și dezinfectare, pompa COBI SMART se ridică în mod remarcabil la înălțimea tuturor provocărilor.

Cu o capacitate generoasă de 16 litri, această pompă dispune de o autonomie de 9 ore per încărcare, oferind astfel eficiență maximă în timpul procesului de lucru. Echipată cu o lansă din inox durabil și cu un set de 3 duze incluse, pompa COBI SMART este versatilă și gata să facă față oricărei cerințe. Tehnologia sa avansată COBI SMART® stabilește noi standarde în eficiență și performanță, transformând fiecare activitate de stropire sau igienizare într-o experiență precisă și profesională. Alege să te bazezi pe ce este mai bun și investește în calitate cu pompa COBI SMART!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

```html

Pompa de stropit electrică și manuală COBI SMART reprezintă soluția definitivă pentru activitățile ce necesită aplicarea precisă a substanțelor agricole sau de igienizare, fiind un instrument esențial pentru fermieri, grădinari sau personalul din domeniul igienei publice. Cu capacitatea sa de 16 litri, această pompă oferă o autonomie excelentă de funcționare, de minim 9 ore per încărcare, garantând eficiență maximă în procesele de lucru.

Alimentată de un acumulator de 12V performant, pompa asigură o presiune de pulverizare ajustabilă de până la 6 bari, oferind rezultate precise și uniforme în orice situație. Lansa din inox și sita de filtrare lichid contribuie la durabilitatea și fiabilitatea dispozitivului pe termen lung, asigurând o experiență de utilizare fără compromisuri.

Cu opțiunea sa duală, această pompă multifuncțională se adaptează perfect atât pentru stropirea plantelor, cât și pentru diverse operațiuni de dezinsecție, dezinfectare și deratizare. Setul inclusiv 3 duze de pulverizare permit adaptarea la necesitățile specifice fiecărei aplicații, asigurând flexibilitate și eficacitate în acțiunile desfășurate.

Cu COBI SMART® la bază, acest dispozitiv își demonstrează versatilitatea și performanța superioară într-o varietate de scenarii de utilizare, reprezentând standardul în domeniul echipamentelor de stropire. De la stropirea culturilor agricole cu precizie până la operațiuni complexe de igienizare, pompa COBI SMART este un partener de încredere pe care te poți baza pentru rezultate de calitate și eficiență sporită.

Cu tehnologia avansată COBI SMART®, această pompă de stropit electrică și manuală nu doar îți simplifică munca, ci îți ridică și standardele de profesionalism și performanță la cote maxime. Fii pregătit să abordezi orice sarcină cu încredere și eficacitate, datorită partenerului tău de nădejde - COBI SMART®.

Informații suplimentare

Set of Duze

4 Bucăți Incluse

Capacitate

16 Litri

Presiune

6 Bari Reglabilă

Alimentare

Lansă

Inox Durabil

Durată

9 Ore Autonomie

Tehnologie

Avansată COBI SMART®

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa Profesională de Stropit COBI SMART®, 2 în 1, 16L, tija 3m inclusa, Presiune 6 Bari, Acumulator 12V - Set Duze Inclusiv”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri