0.00 lei

Set complet Pompa de stropit electrica 12L, Pandora Micul Fermier, cu Regulator de presiune, 3 duze, o tija de inox, manusi de protectie + Atomizor electric portabil 80W incluse in pachet

342.20 lei

Setul complet Pandora Micul Fermier este soluția perfectă pentru toți cei pasionați de agricultură și grădinărit. Acesta conține o pompa de stropit electrică de 12 litri, echipată cu un regulator de presiune, 3 duze, o tijă de inox, manusi de protecție și un atomizor electric portabil de 80W.

Stoc epuizat

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa de stropit electrică de 12 litri este un instrument eficient și ușor de utilizat pentru aplicarea uniformă a substanțelor chimice și a pesticidelor în grădini, sere sau livezi. Cu o capacitate generoasă de 12 litri, vă permite să acoperiți o suprafață mare fără a fi nevoie să reumpleți frecvent rezervorul. Aceasta este alimentată de un motor electric puternic și fiabil, eliminând necesitatea efortului fizic asociat cu pompele de stropit manuale.

Regulatorul de presiune vă oferă control total asupra presiunii de pulverizare, permițându-vă să ajustați fluxul în funcție de necesități. Astfel, puteți obține o dispersie uniformă a substanțelor chimice pe întreaga suprafață tratată, asigurând o acoperire eficientă și maximizând rezultatele tratamentului.

Setul include, de asemenea, 3 duze cu diferite unghiuri de pulverizare, pentru a vă oferi versatilitate în funcție de tipul de suprafață și necesități. Duzele pot fi schimbate rapid și ușor, permițându-vă să adaptați pulverizarea în funcție de condiții.

Tija de inox inclusă în set vă permite să ajungeți cu ușurință la plantele înalte sau greu accesibile. Aceasta poate fi extinsă și ajustată în funcție de înălțimea dorită, oferindu-vă flexibilitate în timpul utilizării.

Pentru a vă proteja mâinile în timpul utilizării, setul vine echipat cu mănuși de protecție de calitate superioară. Acestea sunt durabile, confortabile și asigură o protecție eficientă împotriva substanțelor chimice și a iritanților.

În plus, setul complet include și un atomizor electric portabil de 80W, care este perfect pentru tratamente precise și pentru accesul în zonele mai restrânse. Atomizorul vă permite să pulverizați cu precizie în jurul plantelor sau în colțurile greu accesibile, asigurând o acoperire uniformă și eficientă.

În concluzie, Setul complet Pandora Micul Fermier este alegerea ideală pentru toți grădinarii și agricultorii care caută un echipament de stropire eficient și versatil. Cu o pompa de stropit electrică de 12 litri, regulator de presiune, duze multiple, tijă de inox,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set complet Pompa de stropit electrica 12L, Pandora Micul Fermier, cu Regulator de presiune, 3 duze, o tija de inox, manusi de protectie + Atomizor electric portabil 80W incluse in pachet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri