0.00 lei

Despicator lemne/busteni 2000W

2,159.75 lei

Stoc epuizat

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 72h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Despicatorul lemne/busteni este un model cu utilizare la domiciliu. Aceasta masina este potrivita pentru lucrari de dimensiuni medii si mici necesare in gospodariile care folosesc incalzirea cu lemne.

Este proiectat pentru functionarea la temperaturi ambientale cuprinse intre + 5┬░C si 40┬░C iar pentru instalarea la altitudini se recomanda nu mai mult de 1000 m peste nivelul marii. Umiditatea ar trebui sa fie mai mica de 50% la 40┬░C.

Poate fi depozitat sau transportat la temperaturi ambiante intre -25┬░C si 55┬░C.

Despicatorul lemne/busteni are o structura simpla si compacta, avand o carcasa turnata cu proprietati mecanice foarte bune, toate componentele fiind fabricate in conformitate cu sistemul metric, astfel incat este  usor de utilizat, usor de reglat si reparat de utilizatori.

Diametrul busteanului ce poate fi despicat este indicativ - un bustean mic poate fi dificil de despicat atunci cand are noduri sau o fibra deosebit de dura. Pe de alta parte, este posibil sa nu fie dificil sa despicati bustenii cu fibre obisnuite, chiar daca diametrul lor depaseste cifra max. indicata mai sus.

Cifrele indicate ca niveluri de emisie sonora nu sunt neaparat niveluri de lucru sigur. Desi exista o corelatie intre nivelurile de emisie si expunere, aceasta nu poate fi utilizata in mod fiabil pentru a determina daca sunt necesare sau nu alte precautii.

Factorii care influenteaza nivelul efectiv al fortei aplicate includ caracteristicile camerei de lucru, celelalte surse de zgomot etc., adica numarul de masini si alte procese adiacente.

De asemenea, nivelul admisibil de expunere poate varia de la o tara la alta. Cu toate acestea, aceste informatii vor permite utilizatorului aparatului sa evalueze mai bine pericolul si riscul la care se supune daca nu utilizeaza casti de protectie.

Despicatorul lemne/busteni reduce la minim efortul fizic necesar despicarii bustenilor.

Despicatorul lemne/busteni GF-1684 prezinta urmatoarele caracteristici tehnice:

Capacitate despicare busteni
ÔÇóDiametrul: ├ś 7cm - ├ś 25cm
ÔÇóLungime: 52cm
ÔÇóForta de despicare: 6 tone

Caracteristici hidraulice
ÔÇóCapacitate ulei hidraulic: 3,5l
ÔÇóUleiuri recomandate: SHELL Tellus 22, MOBIL DTE 11, ARAL Vitam GF 22, BP Energol HLP-HM 22
ÔÇóInterval de functionare fara schimbare ulei: 150 ore
ÔÇóPresiune hidraulica: 24Mpa
ÔÇóNivel de zgomot: 90dB (┬▒4dB) in conformitate cu EN ISO 3744
ÔÇóDimensiuni de gabarit: 100cm x 32,5cm x 48cm
ÔÇóGreutate: 52kg net (55kg ambalat)

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri