0.00 lei

Butelie camping 8 litri (5 kg)

156.00 lei

Noul model de butelie de camping cu arzator de 8 litri și greutate de 5 kg este soluția perfectă pentru a vă asigura alimentarea cu gaz în timpul activităților de camping sau în gospodărie. Aceasta butelie este extrem de utilă pentru alimentarea cu gaz a arzatoarelor, parlitoarelor și micilor aragaze cu 1 sau mai multe ochiuri.

Butelia de voiaj 8 L cu arzator este prevăzută cu un filet special care permite atașarea unui ceas cu reglaj, pentru a vă asigura că gătitul este perfect cronometrat. De asemenea, butelia poate fi achiziționată în diferite culori, cum ar fi roșu, portocaliu și albastru, pentru a vă permite să o personalizați în funcție de gusturile dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți că butelia de camping nu trebuie umplută cu mai mult de 7 litri și poate fi încărcată doar la stațiile de GPL. De asemenea, menționăm că butelia nu vine umplută cu gaz și trebuie umplută corespunzător înainte de utilizare.

Alegeți cel mai nou model de butelie de camping cu arzator de 8 litri și bucurați-vă de prepararea cafelei delicioase și a felurilor principale de mâncare, oriunde vă aflați! Realizați aventurile și experiențele alături de un echipament de camping fiabil și de încredere.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Butelia de camping cu arzător de 8 litri (5 kg) este un accesoriu indispensabil pentru călătorii în aer liber și activități de camping. Cu dimensiuni compacte și o greutate ușoară de doar 5 kg, această butelie este concepută pentru a vă oferi combustibilul necesar pentru arzătoare, plite și aragaze portabile cu 1 sau mai multe ochiuri.

Designul său practic permite utilizarea buteliei de camping la stațiile GPL, fără a fi nevoie de o reducție specială. Astfel, veți putea prepara cafeaua sau găti mesele principale oriunde vă aflați în timpul călătoriilor sau escapadelor în natură. Filetul buteliei este compatibil cu majoritatea ceasurilor cu reglaj, permitându-vă să aveți întotdeauna control asupra timpului de gătire.

Butelia de camping are o înălțime de 40 cm (400 mm) fără arzător și un diametru de 21,5 cm (215 mm). Este important de menționat că această butelie nu trebuie umplută cu mai mult de 7 litri pentru a evita riscurile și a asigura funcționarea optimă a dispozitivelor conectate.

Recomandăm să alimentați butelia doar la stațiile GPL autorizate și să aveți grijă să nu o umpleți cu gaz în momentul achiziționării, deoarece acest produs vine neumplut cu gaz.

Cu această butelie de voiaj de 8 litri (5 kg) cu arzător, veți fi pregătiți pentru aventurile în aer liber și veți putea savura mâncărurile preferate chiar și departe de casă. Alegeți calitatea și funcționalitatea produselor noastre pentru o experiență culinară excelentă în timpul călătoriilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Butelie camping 8 litri (5 kg)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.