0.00 lei

Coasa manuala forjata Sobol Slovakia 70 cm

71.00 lei

Video produs

Această coasă este fabricată de Sobol  din Slovacia, un producător renumit pentru produsele sale de înaltă calitate și durabilitate. Forjarea manuală a lamei din oțel carbon de înaltă calitate asigură o rezistență și o durabilitate sporită, făcând coasa potrivită pentru utilizare intensivă în diverse medii și condiții de lucru.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Coasa manuală forjată Sobol Slovakia de 70 cm este o unealtă de calitate superioară, care combină designul tradițional cu tehnologia modernă pentru a vă oferi o experiență eficientă și durabilă în cositul ierbii și a vegetației.

Lama coasei are o lungime de 70 cm, ceea ce vă permite să tăiați o suprafață mai mare într-un timp mai scurt. Lamele forjate sunt ascuțite și prelucrate cu precizie, astfel încât să puteți realiza tăieturi curate și precise, fără prea mult efort. Aceasta vă va economisi timp și energie în timpul cositului și vă va ajuta să obțineți rezultate de calitate superioară.

Coasa manuală forjată Sobol Slovakia 70 cm este un produs versatil, potrivit pentru tăierea ierbii și a vegetației în grădini, livezi, câmpuri sau alte zone verzi. Indiferent dacă doriți să cosiți o suprafață mare sau să tăiați iarbă în locuri greu accesibile, această coasă vă va ajuta să realizați treaba în mod eficient și rapid.

Iată câteva exemple concrete de beneficii ale acestei coase forjate:

  1. Tăieturi precise: Lama ascuțită și prelucrată cu precizie vă permite să realizați tăieturi precise și curate, asigurând un aspect estetic plăcut și o creștere sănătoasă a vegetației.
  2. Durabilitate sporită: Materialul de înaltă calitate și tehnologia de forjare manuală asigură o durabilitate superioară. Această coasă este proiectată să reziste la utilizare intensivă și să reziste la uzură în timp.
  3. Eficiență în timpul lucrului: Datorită lungimii de 70 cm a lamei, veți putea cosi o suprafață mai mare într-un timp mai scurt, economisind astfel timp și efort.

Informații suplimentare

video produs

20518

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coasa manuala forjata Sobol Slovakia 70 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.