0.00 lei

Sarpe de desfundat profesionist, diametru 9mm, lungime 15M

121.00 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Sarpele de desfundat profesionist, cu diametru de 9mm și lungime de 15m, este instrumentul ideal pentru curățarea și desfundarea conductelor obstruate. Realizat din materiale durabile și rezistente, acest sârmă flexibilă și solidă poate să înfrunte chiar și cele mai dificile blocaje.

Cu ajutorul acestui sarpe de desfundat profesionist, veți putea elimina rapid și eficient resturile, reziduurile și depunerile de pe pereții conductelor, restabilind astfel fluxul normal al apei. Fiind dotat cu un vârf special, sarpele oferă o aderență fermă și sigură pe suprafețele interioare ale conductelor, făcându-l eficient în îndepărtarea tuturor obstrucțiilor.

De asemenea, printr-o mișcare fluidă și precisă, acest sarpe de desfundat poate fi introdus și manevrat cu ușurință în conducte de diferite dimensiuni, fără a le deteriora. Fiind un instrument versatil, este potrivit pentru a fi utilizat atât în scopuri profesionale, în industria instalatiilor sanitare și de canalizare, cât și pentru uz personal în gospodărie.

Echipați-vă cu acest sarpe de desfundat profesionist și puneți capăt blocajelor nedorite într-un mod rapid și eficient. Îmbunătățiți funcționarea sistemelor de apă și canalizare și bucurați-vă de un mediu curat și igienic în locuința dumneavoastră sau în activitatea profesională.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sarpe de desfundat profesionist, diametru 9mm, lungime 15M”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri