0.00 lei

Topor mic 32cm, maner plastic

26.00 lei

```html

Această topor mică de 32 cm, cu mâner din plastic, este cu adevărat uneltele ideale pentru activitățile de grădinărit și lucrul în aer liber. Designul său nonconformist nu doar oferă un aspect aparte, ci și crește siguranța și confortul utilizatorului în timpul tăierii.

Caracteristicile de calitate ale acestui topor includ:

  • Cap din oțel cu suprafață măcinată pentru durabilitate și tăiere precisă.
  • Mâner din lemn fără noduri pentru rezistență sporită și manevrabilitate ușoară.
  • Lungimea mânerului de 32 cm pentru utilizare comodă și eficientă.

Versatilitatea acestui produs este întărită de varianta sa mai mare, cu o lungime de 38 cm, disponibilă pentru cei care necesită un instrument mai amplu pentru diversele lor sarcini de tăiere.

```

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Toporul mic de 32 de centimetri, cu maner din plastic, este un accesoriu esențial pentru activitățile de tăiere și tăiere la dimensiuni reduse. Cu un design distinctiv și ușor de manevrat, acest topor de dimensiuni compacte oferă o soluție eficientă și practică pentru lucrările de prelucrare a lemnului. Capul toporului este fabricat din oțel de înaltă calitate, cu o suprafață măcinată pentru precizie și durabilitate remarcabile.

Manerul din plastic al acestui topor este conceput pentru a oferi confort și control excelent în timpul utilizării. Materialul rezistent al manerului asigură o durabilitate sporită și rezistență la uzură, permițând utilizatorului să manevreze cu ușurință toporul în timpul activităților precum tăierea lemnelor pentru foc sau pregătirea de materiale pentru proiecte de construcție.

Cu o lungime totală a manerului de 32 de centimetri, toporul mic este ideal pentru utilizarea în spații restrânse sau în locuri unde manevrarea unui instrument de dimensiuni mai mari ar fi dificilă. Utilizatorii beneficiază de un echilibru optim între greutate și putere de tăiere, permițându-le să efectueze sarcini de prelucrare a lemnului cu eficiență și precizie.

Disponibil și într-o variantă mai mare, cu o lungime de 38 de centimetri, acest topor oferă flexibilitate utilizatorilor în alegerea dimensiunii potrivite în funcție de preferințele și necesitățile individuale. Indiferent de dimensiunea aleasă, toporul mic de 32 de centimetri oferă un echilibru perfect între manevrabilitate, putere și siguranță în utilizare, fiind un instrument valoros pentru activitățile cotidiene sau proiectele ce implică prelucrarea lemnului.

Cu Toporul mic de 32 de centimetri, produsul tehnologic COBI SMART®, pasionații de activități în aer liber și artizanii DIY beneficiază de un instrument de calitate superioară, proiectat pentru rezultate optime în orice context. Fie că este utilizat pentru tăierea lemnelor de foc, sculptarea lemnului sau alte activități de prelucrare a lemnului, acest topor este o alegere inteligentă și practică pentru amatorii și profesioniștii din domeniu.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Topor mic 32cm, maner plastic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri