0.00 lei

Trusa complete pentru Sudat Țevi PPR 2000W + 6 Bacuri, Aparat Lipit Polipropilena

224.00 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Trusa complete pentru Sudat Țevi PPR 2000W + 6 Bacuri, Aparat Lipit Polipropilena

Descoperiți eficiența și performanța trusei pentru sudat țevi PPR, echipată cu un aparat de lipit de 2000W și 6 bacuri, pentru a vă oferi toate instrumentele necesare pentru lucrări de sudură profesionale.

Caracteristici Principale:

Putere Mare de 2000W: Aparatul de lipit cu o putere de 2000W asigură o încălzire rapidă și eficientă, facilitând procesul de sudare a țevilor PPR.
6 Bacuri Diferite: Echipată cu 6 bacuri de diferite dimensiuni, trusa permite sudarea unei game variate de țevi PPR, adaptându-se la diverse nevoi și aplicații.
Construcție Robustă: Fabricată din materiale de înaltă calitate, trusa pentru sudat țevi este robustă și durabilă, garantând o utilizare îndelungată și fiabilă.
Ușor de Utilizat: Design ergonomic și intuitiv, trusa este ideală pentru utilizatorii profesioniști și amatori, oferind o utilizare simplă și eficientă.
Compactă și Portabilă: Design compact și portabil, trusa este ușor de transportat și depozitat, fiind perfectă pentru lucrări de sudură în diverse locații.
Detalii Tehnice:

Putere Aparat Lipit: 2000W
Tip Țevi: PPR (polipropilenă)
Bacuri Incluse: 6 bucăți
Material: Metal și plastic rezistent
Utilizare: Sudare țevi PPR
Design: Compact și portabil
Performanță: Eficientă și fiabilă
Cu trusa pentru sudat țevi PPR 2000W + 6 bacuri, veți beneficia de o soluție completă pentru lucrări de sudură de înaltă calitate, asigurând conexiuni rezistente și durabile între țevile de polipropilenă.

Alegeți trusa pentru sudat țevi PPR 2000W + 6 bacuri pentru a vă facilita lucrările de sudură și a obține rezultate excelente în instalarea și repararea sistemelor de țevi PPR!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trusa complete pentru Sudat Țevi PPR 2000W + 6 Bacuri, Aparat Lipit Polipropilena”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri