0.00 lei

Prelungitor Profi 40 m pe Tambur, 3 Fire de 2.5 mm, 4 Prize, maner transport ergonomic

191.00 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Prelungitor Profi pe Tambur, Lungime cablu 40 m, 3 Fire de 2.5 mm, 4 Prize, maner transport ergonomic

Prelungitorul Profi pe Tambur cu Lungimea cablului de 40 m este partenerul perfect pentru a vă extinde sursa de energie electrică în diverse locații. Conceput pentru a vă oferi o soluție practică și sigură, acest prelungitor este esențial în orice mediu de lucru.

Cu un design robust și un tambur care protejează cablul împotriva deteriorărilor, acest prelungitor este creat pentru a asigura o depozitare și un transport ușor și eficient. Ergonomia manerului facilitează manevrarea prelungitorului fără efort, oferindu-vă confort și comoditate maximă în timpul utilizării.

Datorită lungimii generoase de 40 m, acest prelungitor vă permite să acoperiți cu ușurință o distanță considerabilă, asigurându-vă acces la energie electrică în orice colț al locației. Cablul de înaltă calitate conține 3 fire de 2.5 mm, oferindu-vă siguranță și rezistență în timpul utilizării.

Cu cele 4 prize multiple, puteți conecta simultan mai multe dispozitive, fără a mai avea nevoie de mai multe prelungitoare sau prize suplimentare. Astfel, beneficiați de un plus de flexibilitate și eficiență în timpul lucrului în grădină, atelier sau șantier.

Prelungitorul Profi pe Tambur este partenerul de încredere de care aveți nevoie pentru a vă asigura alimentarea cu energie electrică de calitate, oriunde și oricând. Alegeți performanța și siguranța acestui prelungitor pentru a beneficia de o experiență de lucru eficientă și confortabilă.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri