0.00 lei

Cine suntem? Cu ce ne ocupam?

SculeAgro.ro este o afacere de familie, 100% romaneasca, ce a luat nastere in 2004. De atunci, si pana in prezent, ne putem mandri ca de fiecare data am reusit sa le oferim clientilor nostri solutii complete, unelte si utilaje de cea mai buna calitate, si o varietate de produse utile atat pentru casa, cat si pentru gradina lor.

Principala noastra activitate o reprezinta comertul cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete, iar de curand, la cererea clientilor nostri, ne-am extins si in online.

Cu ajutorul internetului am incercat sa ajungem mai aproape de clientii nostri, si sa fim la dispozitia acestora printr-un singur click.

Ce produse comercializam?

Venim in sprijinul dumneavoastra cu produse durabile si de calitate, astfel incat sa fim siguri ca toti clientii nostri vor ramane multumiti de alegerea facuta si ca nu vor ezita sa ne treaca din nou pragul.

In prezent, comercializam peste 10.000 de produse din diverse ramuri si categorii. Produsele pe care le comercializam fac parte din urmatoarele categorii: casa si gradina, unelte si scule, sanitare, electrice, gospodarie si multe altele. Cateva dintre produsele pe care le puteti gasi pe site-ul nostru sunt: motopompe, pompe, sisteme pentru irigatii si pompe de stropit, zootehnie (tocatoare, mori), drujbe si fierastraie electrice, motocositori de umar, echipamente pentru sudura si altele. Produsele noastre sunt testate si garantate pentru a va putea oferi siguranta si anduranta in timpul folosirii. De asemenea, toate produsele comercializate beneficiaza de garantie, consiliere, service si piese de schimb.

Unde ne gasiti?

De peste 18 ani ne puteti gasi in pietele de profil de pe raza jud. Cluj, Mures si Alba. Mai exact in fiecare zi de marti ne intalnim in piata din Ludus, jud. Mures, miercuri ne vedem in piata din Campia Turzii, jud. Cluj, joi si duminica ne intalnim in piata de pe Campia Libertatii din Blaj, jud. Alba, iar vineri ne vedem in piata din Ocna Mures, jud. Alba. Așa cum v-am arătat in 18 ani, noi nu am lipsit o zi de la munca si am fost mereu acolo pentru a satisface nevoile dumneavoastra, ceea ce ne dorim sa facem si acum prin intermediul SculeAgro.ro

Cine sunt clientii nostri?

Clientii nostri sunt gospodari, mesteri, fermieri sau doar simpli oameni pasionati de calitate si de lucrul bine facut. Acestia pun pret pe casa si gradina lor, si astfel ne-au ales mereu, avand garantia ca impreuna putem duce orice sarcina la capat. Fie ca esti un simplu gospodar sau o firma specializata, te asteptam sa ne vizitezi, si astfel impreuna sa gasim solutiile si produsele de care ai atata nevoie.

Ce ne dorim sa realizam ?

Pasionati de ceea ce facem si dornici de a fi alaturi de dumneavoastra, consideram ca misiunea noastra nu se termina niciodata. Astfel incercam mereu sa tinem pasul cu evolutia, cerintele si nevoile clientilor nostri.

Prin diversitatea de produse pe care le comercializam, incercam sa oferim clientilor nostri un spatiu unic si usor de utilizat, de unde acestia isi pot selecta si achizitiona toate produsele de care au nevoie. Treaba noastra nu se termina niciodata in momentul in care v-am livrat comanda, treaba noastra se termina abia atunci cand dumneavoastra ati realizat tot ce v-ati propus cu ajutorul produselor noastre.

Suntem aici pentru dumneavoastra si va stam la dispozitie in orice moment! Cautam solutii impreuna si astfel reusim tot ceea ce ne propunem.

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri