0.00 lei

Pompa de stropit manuala Pandora - 20L

123.00 lei

PRP: 190 LEI

O pompa de stropit manuala este un dispozitiv portabil care este utilizat pentru a stropi sau pulveriza lichide pe plante sau alte suprafețe. Pompa este acționată manual prin pomparea unei manete, care crește presiunea în interiorul recipientului de lichid. Această presiune ridicată permite lichidului să fie pulverizat prin intermediul unui furtun și a unei duze atașate la partea superioară a pompei. Pompa poate fi umplută cu diferite tipuri de lichide, cum ar fi îngrășăminte, pesticide sau alte soluții de stropit. Pompele de stropit manuale sunt utilizate în mod obișnuit în grădini, livezi sau ferme mici.

Stoc epuizat

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

pompa de stropit manuala, Micul Fermier GF-0670 purtata in spate, de calitate superioara are o capacitate de umplere de 20 l si este potrivita pentru distribuirea convenabila a lichidelor in cantitati mai mari.

Pompa de stropit manuala, 20L, Micul Fermier GF-0670 este ideala pentru ingrijirea plantelor din gradinile mari ale caselor, a livezilor si a viilor.
Calitatile excelente de transportare ale pompei de stropit purtata in spate cu curelele pentru umar captusite si forma care protejeaza spatele au ca rezultat o munca stilata si confortabila in gradina.
Tija telescopica de stropit cu duza metalica reglabila este practica si permite o raza mare de utilizare.
Manevrarea si utilizarea pompei de stropit purtata in spate este optimizata de manerul integrat pentru transport, de orificiul mare de umplere cu filtru si de suportul tijei de stropit.

Practica - Pompa de stropit purtata in spate este potrivita pentru utilizarea pe stanga sau pe dreapta.
Capacitate: 20 l
Accesorii: 3 duze, 2 garnituri, 1 curea transport

Informații suplimentare

Brand

Presiune de lucru

Volum rezervor

Accesorii incluse

manual produs

19067

prp

190 LEI

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri