0.00 lei

Pompa Manuala din Metal cu Maner de Lemn pentru Auto

21.00 lei

Pompa auto cu maner de lemn este un accesoriu indispensabil pentru orice proprietar de autoturism sau bicicletă, oferind o soluție eficientă și practică pentru umflatul roților. Cu acționare manuală și manometru integrat, această pompă auto este perfectă pentru a asigura o presiune corespunzătoare în anvelopele vehiculelor dumneavoastră.

Construită pentru durabilitate și eficiență, această pompă auto este compactă și ușor de manevrat. Corpul din metal și manerul din lemn conferă un aspect clasic și solid, asigurând utilizatorului confort și rezistență în timp. Indiferent dacă aveți nevoie să umflați anvelopele mașinii, ale bicicletei sau alte obiecte gonflabile, această pompă este alegerea ideală.

Beneficiați de Pompa auto cu maner de lemn COBI SMART® pentru o experiență sigură și simplă în ceea ce privește întreținerea vehiculului dumneavoastră. Cu o greutate redusă de doar 650 g per bucățică, această pompă este ușor de transportat și de utilizat în orice situație de urgență sau nevoie. Fiți pregătit pentru drumuri sigure și confortabile cu ajutorul acestei pompe auto de încredere!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa auto cu maner de lemn este un echipament versatil ce oferă o soluție eficientă de umflare manuală în diverse contexte, de la mașini la biciclete și produse gonflabile. Constructia sa compactă este perfect adaptată pentru a fi utilizată într-o gamă variată de situații, făcându-l un instrument indispensabil pentru orice șofer sau pasionat de ciclism.

Manerul elegant din lemn nu doar adaugă un aspect clasic produsului, dar oferă și o priză confortabilă și sigură pentru utilizator.

Cu acest dispozitiv compact și ușor de manevrat, umflarea automobilelor, bicicletelor sau altor produse gonflabile devine o sarcină simplă și eficientă. Ai certitudinea că vei beneficia de o experiență convenabilă și fără griji în rezolvarea rapidă a nevoilor tale de umflare, atunci când utilizezi Pompa auto cu maner de lemn. Apreciat atât pentru performanța sa solidă, cât și pentru designul său ergonomic, acest echipament reprezintă un accesoriu de încredere pentru orice activitate în care este necesară umflare manuală.

Cu o greutate de doar 650 de grame, Pompa auto cu maner de lemn este ușoară și portabilă, fiind ideală pentru a fi transportată și utilizată în deplasare. Ambalată individual pentru a-ți asigura un produs impecabil și gata de utilizare imediat după deschidere, această pompă auto devine alegerea perfectă pentru cei care apreciază calitatea și eficiența în orice echipament pe care îl achiziționează. Te invităm să experimentezi confortul și performanța oferite de Pompa auto cu maner de lemn, un partener de încredere în toate activitățile tale de umflare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa Manuala din Metal cu Maner de Lemn pentru Auto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri