0.00 lei

Lant la Rola 25KG, Diametru 8MM, Lungime 19,5 metri

316.00 lei

 

Lantul la rola 25KG este soluția perfectă pentru cerințele variate ale proiectelor industriale și casnice. Cu un diametru de 10MM și o lungime de 13 metri, acest lant de la Cobi Smart este construit dintr-un material rezistent care garantează calitate superioară și durabilitate pe termen lung.

Beneficiind de o capacitate extinsă pentru diverse aplicații, acest lant este ușor de instalat și se remarcă prin eficiența sa optimă. Datorită versatilității sale, poate fi utilizat cu succes în diferite domenii, de la agricultură și construcții până la manipularea sarcinilor grele în sectorul industrial și comercial.

  • Rezistență durabilă: Fabricat din material rezistent, asigură o durabilitate excelentă în utilizare.
  • Ușurință în manipulare: Instalarea și utilizarea acestui lant sunt extrem de simple și eficiente.
  • Fiabilitate și eficiență: Alegând lantul la rola 25KG, vă asigurați că activitățile desfășurate beneficiază de suportul necesar și de o rezistență de lungă durată.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Lant la Rola 25KG, cu un diametru de 8MM și o lungime de 19,5 metri, este un produs de calitate superioară potrivit pentru o varietate de aplicații industriale și casnice. Fabricat dintr-un material rezistent, acest lant oferă rezistență și durabilitate în utilizare, fiind alegerea ideală pentru diferite proiecte.

Versatilitatea este unul dintre avantajele principale ale acestui produs, fiind potrivit pentru instalare și utilizare ușoară în diverse contexte. Dacă aveți nevoie de un lant pentru legarea și fixarea sarcinilor grele sau pentru activități în domeniul agriculturii, construcțiilor sau transporturilor, acest lant asigură performanțe optime și eficiență.

Acest lant este recomandat atât pentru sectorul industrial și comercial, cât și pentru uz casnic, facilitând stocarea și manevrarea eficientă a echipamentelor. Cu durabilitatea sa superioară și fiabilitatea de lungă durată, acest produs este esențial pentru susținerea sarcinilor grele într-un mod sigur și eficient.

Investiția în calitatea și eficiența lantului la rola 25KG este esențială atât pentru proiectele profesionale, cât și pentru activitățile casnice. Asigură-te că beneficiezi de suportul necesar și de o rezistență de lungă durată atunci când alegi acest lant pentru a-ți facilita activitățile cotidiene și proiectele într-un mod eficient.

Informații suplimentare

Brand

Capacitate

Diverse Aplicații Industriale

Uz

Industrial și Casnic

Instalare

Ușor de Realizat

Material

Durabilitate

Fiabilă și Durabilă

Eficiență

Performanțe Optime

Manevrabilitate

Simplă și Eficientă

Fiabilitate

Rezistență de Lungă Durată

Versatilitate

Utilizare Variată

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lant la Rola 25KG, Diametru 8MM, Lungime 19,5 metri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri