0.00 lei

Lant la Rola 25KG, Diametru 4MM, Lungime 79,5 metri

316.00 lei

Cu rolele de Lant la Rola 25KG, vei putea gestiona cu ușurință sarcinile de transport și ancoraj. Fabricat folosind materiale durabile, această rolă este proiectată pentru a rezista la condiții extreme și utilizări intense. Cu un Diametru de 10MM și o Lungime de 13 metri, acest lant este versatil și potrivit pentru o varietate de aplicații.

Această rolă de lanț oferă o soluție robustă și fiabilă pentru nevoile tale de ancorare sau de manipulare a echipamentelor grele. Iată câteva dintre beneficiile sale cheie:

  • 25KG capacitate de încărcare pentru a face față sarcinilor grele
  • Design durabil și rezistent la coroziune, perfect pentru medii de lucru dificile
  • Ușor de utilizat și de întreținut, pentru eficiență și conveniență maximă

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Lant la Rola 25KG, cu un diametru de 10MM și o lungime de 13 metri, reprezintă alegerea ideală pentru diverse aplicații industriale și casnice. Acest lant este fabricat dintr-un material rezistent, oferind o calitate superioară și rezistență în utilizare.

Versatilitatea este unul dintre principalele atuuri ale acestui produs, fiind utilizat și instalat cu ușurință în diverse contexte. De la legarea și fixarea sarcinilor grele până la utilizarea în agricultură, construcții sau transport, acest lant oferă performanțe optime într-o gamă variată de aplicații.

Recomandat atât pentru sectorul industrial și comercial, cât și pentru utilizare în gospodărie, acest produs facilitează stocarea și manevrarea eficientă a echipamentelor. Cu ajutorul său, activitățile care implică manipularea și susținerea unor sarcini grele devin mai simple și mai sigure.

Fie că aveți nevoie de un lant pentru proiectele profesionale sau pentru sarcinile casnice, lantul la rola 25KG se distinge prin durabilitate și eficiență. Alegeți calitatea și fiabilitatea acestui produs pentru a vă asigura că activitățile desfășurate beneficiază de suportul necesar și de o rezistență de lungă durată.

Informații suplimentare

Brand

Material

Capacitate

Diverse Aplicații

Uz

Industrial și Casnic

Instalare

Ușoară

Durabilitate

Superioară

Eficiență

Optimă

Manevrabilitate

Simplă

Fiabilitate

Lungă Durată

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lant la Rola 25KG, Diametru 4MM, Lungime 79,5 metri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri