0.00 lei

Lant la Rola 25KG, Diametru 6MM, Lungime 34 metri

316.00 lei

Lantul la Rola 25KG este un accesoriu indispensabil atât în mediul industrial, cât și în cel casnic, datorită calității superioare și rezistenței pe care le oferă. Fie că este utilizat pentru legarea și fixarea sarcinilor grele sau pentru activități din domeniul agriculturii și construcțiilor, acest lant este o alegere eficientă și durabilă.

Cu un diametru de 10MM și o lungime de 13 metri, lantul la rola 25KG se evidențiază prin versatilitatea sa, fiind ușor de instalat și folosit în diverse contexte. Pentru a vă facilita și mai mult activitățile, acest produs rezistent este ideal pentru stocarea și manipularea echipamentelor, asigurându-vă că sarcinile grele sunt susținute cu fiabilitate și siguranță. Iată câteva avantaje cheie ale acestui produs:

  • Calitate superioară: Fabricat din materiale rezistente, lantul la rola 25KG oferă o performanță de încredere în diverse aplicații.
  • Versatilitate în utilizare: De la industrii la gospodării, acest lant poate fi folosit cu succes într-o varietate de contexte.
  • Manevrare simplă: Cu ajutorul lui, manipularea și susținerea sarcinilor devin activități mai simple și mai sigure.
  • Durabilitate și eficiență: Alegeți lantul la rola 25KG pentru a beneficia de suportul necesar și de o rezistență de lungă durată.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

```html

Lant la Rola 25KG, cu un diametru de 10MM și o lungime de 13 metri, este un produs versatil și durabil, potrivit pentru aplicații industriale și casnice. Realizat dintr-un material de calitate superioară, acest lant oferă rezistență și siguranță în utilizare.

Prin versatilitatea sa, lantul la rola 25KG se potrivește perfect într-o varietate de contexte, fiind ușor de instalat și utilizat. Indiferent dacă este vorba de legarea sarcinilor grele sau de utilizarea în agricultură, construcții sau transport, acest produs garantează performanțe optime și fiabilitate în orice situație.

Potrivit atât pentru sectorul industrial și comercial, cât și pentru uz casnic, acest lant facilitează stocarea și manipularea echipamentelor în mod eficient. Cu ajutorul său, activitățile care presupun manipularea sarcinilor grele devin mai simple și mai sigure, asigurând un suport de încredere în proiectele și activitățile diverse.

Indiferent că aveți nevoie de un lant pentru proiecte profesionale sau uz casnic, lantul la rola 25KG se distinge prin durabilitatea sa și eficiența în utilizare. Alegeți calitatea și fiabilitatea acestui produs pentru a vă asigura că operațiunile desfășurate beneficiază de un suport solid și de o rezistență pe termen lung.

Informații suplimentare

Brand

Material

Diametru

Lungime

34 metri

Utilizare

Diverse aplicații

Rezistență

Superioară

Versatilitate

Notabilă

Instalare

Ușoară

Sarcini

Grele

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lant la Rola 25KG, Diametru 6MM, Lungime 34 metri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri