0.00 lei

Adaptor tip drujba pentru flex 11.5"

66.00 lei

Descoperă adaptorul tip drujbă pentru flex 11.5", accesoriul de care ai nevoie pentru a-ți simplifica lucrările de tăiere în lemn! Cu performanță garantată și design ergonomic, acest adaptor îți oferă o experiență de lucru eficientă și fără eforturi suplimentare.

Beneficiile folosirii acestui adaptor sunt numeroase:

  • Compatibilitate extinsă: Poate fi utilizat cu polizoare unghiulare de până la 800W și cu un disc de Ø100 mm;
  • Ușurință în manevrare: Design-ul ergonomic facilitează manipularea și oferă un plus de confort în timpul utilizării;
  • Performanță optimă: Construcție robustă din materiale de calitate superioară, ce asigură o durată lungă de utilizare fără necesitatea unor intervenții frecvente de întreținere.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Acest adaptor pentru flexibil 11.5", cu vârf pentru drujbă, îți oferă performanță și calitate garantată în lucrările tale cu lemnul!

Cu un design robust, eficient și ușor de montat, acest adaptor tip drujbă pentru flexibil (polizor) este ideal pentru tăierea materialelor lemnos, a bisteniilor sau a arbuștilor. Poate fi utilizat exclusiv cu un polizor unghiular ce are următoarele caracteristici: putere maximă de 800W și o turație maximă la mers în gol de 10.000 rpm.

Caracteristicile adaptorului tip drujbă pentru flexibil 11.5" (polizor) includ un design ergonomic ce facilitează o manipulare ușoară și un plus de confort. Acest adaptor este compatibil cu modele de polizoare unghiulare ce au un disc de Ø100 și o placă de presiune cu grosimea de 14 mm (polizorul unghiular și placa de presiune nu sunt incluse în acest pachet).

Puterea de lucru a adaptorului tip drujbă depinde de puterea polizorului unghiular Ø100, iar valoarea maximă admisă este de 800W. Adaptorul este dotat cu un mâner din plastic care asigură un transport confortabil.

Cu acest adaptor tip drujbă, vei putea realiza operații de tăiere în deplină siguranță și cu eficiență maximă. Profilul lantului de tăiere, cu unghiurile sale de atac, facilitează ghidarea ungerii cu ulei în condiții optime și asigură o durată mare de utilizare. Folosește lanturi de ferăstrău de generație nouă, cu caracteristici specifice categoriei semi-profesionale. Lantul de tăiere și lama de ghidaj sunt realizate din materiale de înaltă calitate și rezistență la uzură, permitând o tăiere lină și fără vibratii excesive. Toate acestea garantează o durată de viață lungă cu minime intervenții de întreținere.

Pentru protecția operatorului, au fost prevăzute protecții metalice cu rol de respingere și orientare a prafului de rumeguș. Adaptorul dispune de un sistem de autoreglare și un sistem automat de ungere a lantului, pentru îmbunătățirea eficienței de lucru, cu minime interventii de întretinere.

Cu o construcție robustă din materiale de cea mai bună calitate, ușoare și rezistente, acest adaptor pentru flexibil te va însoți în muncă pentru o durată de viață extinsă.

Alege performanța și calitatea garantată oferite de adaptorul pentru flex 11.5", cu vârf pentru drujbă!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Adaptor tip drujba pentru flex 11.5"”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.