0.00 lei

Cablu de sudura 20m/rola - 1x25 mm

181.00 lei

PRP: 346 LEI

Cu o lungime impresionantă de 20 de metri pe rolă, acest cablu îți oferă flexibilitatea și libertatea de mișcare necesare pentru a efectua lucrări de sudură în orice loc.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cablu de sudura 20m/rola

Cablu electric litat multifilar rasucit sudura H01N2-D  sectiune 1x25mmp - 20 metri

Cablul de sudură este armat pentru a-i conferi durabilitate și rezistență în timp, astfel încât să poți avea încredere în el în fiecare situație de lucru. Culoarea sa neagră îi conferă un aspect elegant și profesional.

Fabricat din PVC de înaltă calitate, cablul de sudură oferă o izolație excelentă, asigurând siguranța și protecția necesare în timpul utilizării. Cu o secțiune de cablu de 1x25 mm, acesta asigură o transferare eficientă a curentului și o conexiune solidă pentru sudură.

La magazinul nostru online, suntem dedicați să oferim produse de calitate superioară și servicii excelente clienților noștri. Cablul de sudură 20m/rolă cu specificațiile tehnice menționate mai sus este un produs fiabil și eficient pe care îl poți achiziționa cu încredere.

Alege calitatea și performanța cu cablul de sudură disponibil în magazinul nostru online!

Armare Armat
Culoare Negru
Lungime 20 m
Material izolatie PVC
Numar bucati/bax 6
Numar bucati/set 1
Sectiune cablu 1x25 mm
Tip produs Cablu de sudura

Informații suplimentare

Brand

prp

346 LEI

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri