0.00 lei

Cablu Electric Flexibil 2x4mm - MYYM - HO5VV-F - CCA, Negru , 100m

331.00 lei

PRP: 451 LEI

Cablu Electric Flexibil 2x4mm, Negru, 100m este soluția perfectă pentru orice nevoie de aplicații electrice rezidențiale sau comerciale. Acest cablu de calitate superioară asigură o conexiune sigură și eficientă, oferind o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric.
Cu o secțiune de 2x4mm², Cablu Electric Flexibil 2x4mm garantează o transmisie eficientă a curentului electric, indiferent dacă este vorba despre iluminat, prize sau aparate electrocasnice. Conform standardului MYYM-HO5VV-F-CCA (rezistent la uleiuri), acest cablu poate fi utilizat în medii rezidențiale și comerciale, asigurând siguranță și fiabilitate în funcționare.
Datorită lungimii generoase de 100 metri, Cablu Electric Flexibil 2x4mm este ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Indiferent de mediul de lucru sau de condițiile dificile, acest cablu rezistent și durabil este conceput să reziste uzurii și deteriorării pe termen lung.
Designul Negru profesional și discret se integrează armonios în orice decor, oferind un aspect estetic impecabil. Cablu Electric Flexibil 2x4mm rezistă la temperaturi ridicate și substanțe chimice, asigurând o funcționare sigură și eficientă în diverse medii de lucru.
Alegeți Cablu Electric Flexibil 2x4mm pentru a vă satisface toate nevoile în materie de aplicații electrice. Fiind construit cu rezistență și durabilitate în vedere, acest cablu este garantia unei conexiuni electrice sigure și eficiente. Comandați acum Cablu Electric Flexibil 2x4mm, Negru, 100m și beneficiați de avantajele sale deosebite!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cablu electric flexibil 2x4mm, Negru, 100m este soluția perfectă pentru toate nevoile tale electrice rezidențiale și comerciale. Cu o secțiune de 2x4mm², acest cablu oferă o transmitere eficientă a curentului electric și asigură siguranță și fiabilitate în funcționare.
Construit pentru a rezista uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung, Cablu electric flexibil 2x4mm, Negru, 100m este conceput cu o izolație rezistentă la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor chimice. Poți fi sigur că acest cablu va face față fără probleme în orice mediu de lucru și în condiții dificile.
Cu design-ul său Negru profesional și discret, acest cablu se va integra perfect în orice setare sau decor, asigurând un aspect estetic impecabil. De asemenea, vine într-un metraj generos de 100 metri, ceea ce îl face ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari.
Cablu electric flexibil 2x4mm, Negru, 100m respectă standardul MYYM-HO5VV-F-CCA (rezistent la uleiuri), asigurând o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric. Poți utiliza acest cablu pentru alimentarea diferitelor echipamente și dispozitive electrice, inclusiv pentru iluminat, prize, aparate electrocasnice și multe altele.
Indiferent dacă ai nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, Cablu electric flexibil 2x4mm, Negru, 100m este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică sigură și eficientă. Achiziționează acum acest cablu de calitate superioară și bucură-te de performanță și fiabilitate pe termen lung.

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
prp

451 LEI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu Electric Flexibil 2x4mm - MYYM - HO5VV-F - CCA, Negru , 100m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri