0.00 lei

Motor Electric Monofazat Asincron, 3.0 kw X1500rpm, bobinaj de cupru 100%, carcasa din fonta -TROIAN, fulie inclusa

483.00 lei

Motorul Electric Monofazat Asincron cu o putere impresionantă de 3.0 kw și o viteză constantă de 1500rpm este soluția ideală pentru nevoile tale industriale și comerciale. Realizat cu atenție la detalii de către brand-ul de încredere Troian, acest motor electric roșu se remarcă prin performanță și fiabilitate superioare, fiind alegerea perfectă pentru diverse aplicații exigente în diverse sectoare de activitate.

Beneficiind de o construcție solidă și durabilă, acest motor asincron promite o funcționare silentioasă și lipsită de vibrații, contribuind la un mediu de lucru confortabil și sigur. Cu un design compact și eficient, acest produs este potrivit pentru o gamă variată de aplicații, de la echipamente industriale la mașini unelte și alte utilaje specifice. Tehnologia avansată din spatele acestui motor se traduce prin performanță excepțională pe termen lung, iar facilitățile de instalare și întreținere îl fac o alegere convenabilă pentru clienții ce caută fiabilitate și eficiență în același produs.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

```html

Motorul Electric Monofazat Asincron cu o putere de 3.0 kw și o viteză de 1500rpm este un produs de calitate superioară, ideal pentru diverse aplicații industriale și comerciale. Fabricat de Troian, un brand renumit pentru fiabilitate și performanță, acest motor electric roșu se remarcă prin durabilitatea sa excepțională și eficiența energetică.

Cu o construcție solidă și rezistentă, acest motor asincron garantează o funcționare silențioasă și fără vibrații, asigurând astfel un mediu de lucru confortabil și sigur. Designul compact și eficient al acestui motor îl face potrivit pentru diverse aplicații, de la echipamente industriale la mașini unelte și utilaje specifice.

Beneficii:

  • Perfomanță superioară în utilizare pe termen lung
  • Ușor de instalat și întreținut
  • Fiabilitate și eficiență energetică
Achiziționând acest motor electric de la Troian, veți beneficia nu doar de calitatea excepțională a produsului, dar și de suportul nostru specializat pentru orice nelămurire sau asistență tehnică. În plus, garantăm o experiență de cumpărare plăcută și o livrare rapidă pentru a vă bucura cât mai curând de beneficiile pe care acest motor le oferă. Optează pentru COBI SMART și alege performanța și fiabilitatea de la Troian!

Informații suplimentare

Greutate 6.5 kg
Brand

Putere

Viteză

1500rpm

Utilizare

Industrial, Comercial

Eficient

Energetic, Compact, Solid

Fabricant

Troian

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri