0.00 lei
27% REDUCERE

Motor electric monofazat RUSHAT 3 KW X 3000RPM, bobinaj de cupru, carcasa de aluminiu, 2 condensatori si fulie din otel inclusa

465.00 lei

PRP: 549.9

Motorul electric monofazat de 3 KW X 3000 de rotații pe minut este o alegere excelentă pentru aplicații industriale și comerciale, oferind performanțe de înaltă calitate și fiabilitate. Motorul este echipat cu un bobinaj de cupru, care asigură o conductivitate excelentă și rezistență termică sporită, ceea ce îl face potrivit pentru sarcini de lucru grele și utilizare îndelungată.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Motor electric 3000RPM, 3KW, cu carcasa de aluminiu,RUSHAT nu este folosit niciodata singur. Un motor electric trebuie integrat intr-un sistem care necesita energie mecanica. Directia de rotatie standard pentru motoare electrice monofazice este in contra-sensul acelor de ceasornic.

Domeniu de utilizare al  motoarelor monofazate este antrenarea diferitelor aparate electrice pentru uz gospodaresc sau similare cum ar fi: masini pentru prelucrarea lemnului, manipulare materiale, pompe pentru lichide, sisteme de ventilatie, compresoare, suflante, pompe de vid, etc.
Inainte de a porni motorul, efectuati o verificare privind:
• tensiunea de alimentare a motorului corespunde tensiunii/frecventei inscrise pe eticheta;
• pozitia de montare a motorului permite o buna aerisire, acces facil la conexiunea electrica si la elementele de comanda;
• conexiunile din cutia de conectare au fost bine stranse si capacul este etans montat cu garnitura nedeteriorata;
• verificati rotirea motorului manual; verificati prezenta sigurantei;

Carcasa de aluminiu a motorului este robustă și ușoară, oferind o protecție eficientă împotriva coroziunii și rezistență ridicată la temperatură. Această construcție durabilă permite motorului să reziste la condiții ambientale variabile și la solicitări mecanice intense.

Motorul este prevăzut cu două condensatoare, care facilitează pornirea și funcționarea eficientă a motorului. Aceste condensatoare optimizează cuplul și puterea motorului, asigurând o performanță stabilă și constantă în timpul funcționării.

În plus, fulia din oțel inclusă în pachetul motorului este proiectată pentru a facilita cuplarea cu alte dispozitive mecanice, permițând transferul eficient al energiei. Această fulie rezistentă și bine echilibrată contribuie la o funcționare lină și fără vibrații, minimizând uzura și prelungind durata de viață a motorului.

Motorul electric monofazat de 3 KW X 3000 de rotații pe minut reprezintă o soluție versatilă și puternică pentru aplicațiile dvs. industriale sau comerciale. Cu un design fiabil și componente de înaltă calitate, acest motor vă oferă performanță optimă, eficiență energetică și durabilitate pe termen lung.

Motor electric 3000RPM, 3KW, cu carcasa de aluminiu, este compus din:
•Fulie simpla/dubla;
•Arbore iesire;
•Scut anterior;
•Caseta conexiuni;
•Carcasa aluminiu;
•Protectie ventilator;
•Talpa fixare;
•Cablu alimentare.

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri