0.00 lei

Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 16L si regulator de presiune - COBI SMART®

211.00 lei

Pompa de stropit cu acumulator 16L PANDORA reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru diverse lucrări de pulverizare, oferind un set complet de caracteristici care combinau performanța și confortul. Iată o descriere detaliată a acestui produs

Pompa de stropit cu acumulator 16L PANDORA este partenerul perfect pentru toate activitățile de pulverizare, oferind eficiență și comoditate într-un pachet complet și fiabil.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Caracteristici principale

 1. Design ergonomic: Pompa este proiectată cu un design ergonomic pentru o manipulare ușoară și un plus de confort în timpul utilizării. Aceasta permite utilizatorului să lucreze eficient și fără disconfort.
 2. Harnasament tip rucsac ergonomic: Harnasamentul tip rucsac asigură o utilizare comodă, reducând efortul minim și eliminând suprasolicitarea coloanei vertebrale. Curelele sunt reglabile și se pot elibera rapid din zonele de prindere, adaptându-se la diferite dimensiuni ale utilizatorului.
 3. Protecție spate moale: Zona de contact cu spatele utilizatorului este prevăzută cu o protecție specială moale, cu o formă adaptată și un profil perforat pentru o ventilare optima. Aceasta contribuie la confortul sporit în timpul utilizării prelungite.

Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 16L si regulator de presiune - COBI SMART®

Funcționare cu acumulator electric: Pompa funcționează fără efort, beneficiind de un acumulator electric. Aceasta asigură o mobilitate crescută și o utilizare liberă, fără a fi necesară o conexiune la o sursă de alimentare electrică.Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 16L si regulator de presiune - COBI SMART®

Regulator de presiune: Pompa dispune de un regulator de presiune ușor de utilizat și sigur, oferind control asupra presiunii pentru a se adapta cerințelor specifice ale lucrărilor de pulverizare.

Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 16L si regulator de presiune - COBI SMART®

 1. Presiune ridicată, debit mare: Pompa oferă presiune ridicată, debit mare și un efect nebulizator ridicat, cu grad mare de acoperire, pentru a eficientiza procesul de pulverizare în diferite scenarii.
 2. Construcție anticorozivă: Principalele părți ale pompei sunt fabricate din plastic și cauciuc, asigurând o greutate redusă și rezistență la coroziune, prelungind astfel durata de viață a produsului.
 3. Indicator LED pentru starea bateriei: Indicatorul LED furnizează informații precise despre starea bateriei, cu lumina verde pentru putere normală, roșie pentru suprasarcină și galbenă pentru putere redusă. Posibilitatea de oprire rapidă optimizează utilizarea bateriei.

Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 16L si regulator de presiune - COBI SMART®

 1. Construcție robustă: Pompa este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, asigurând o construcție robustă, ușoară și rezistentă pentru o durată de viață extinsă.

Conținutul coletului:

 1. Pompa de stropit cu acumulator
 2. Manual de instrucțiuni
 3. Set de duze de pulverizare în funcție de configuratie
 4. Set complet de garnituri de etanșare
 5. Alimentator pentru încărcarea bateriei
 6. Lance de pulverizare
 7. Furtun și filtru de apă
 8. Bretele reglabile
 9. Cutie de transport

Informații suplimentare

brand

Pandora

capacity

16 litri

design

ergonomic

type

pompă de stropit

material

plastic și cauciuc

presiune

înaltă calitate

functii

regulator de presiune, indicator LED, întrerupere rapidă a funcționării

accesorii

manual de utilizare, setul de duze de pulverizare, setul complet de garnituri de etanșare, alimentatorul pentru încărcarea bateriei, lancea de pulverizare, furtunul, filtrul de apă, hamul/curea și o cutie de transport

1 recenzie pentru Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 16L si regulator de presiune - COBI SMART®

 1. Gica Andrei

  "Acesta pompa electric Pandora este un adevărat ajutor de neînlocuit în grădină. Nu mai trebuie să mă chinui cu pomparea manuală sau să mă obosesc prea mult. Este ușor de manevrat și eficient. Mulțumesc sculeagro pentru acest produs minunat!", si pentru cadoul din pachet si rapiditatea de livrare, mai rar asa. Tot respectul

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri