0.00 lei

Pompa de apă submersibilă cu putere de 0,75kW și capacitate de 32m, COBI SMART®

316.00 lei

PRP: 444 LEI

Această pompă submersibilă de apă cu puterea de 0,75kW și capacitatea de 32m este un echipament de înaltă calitate, perfect pentru diverse aplicații în gospodărie și în industrie. Indiferent dacă ai nevoie să extragi apa din piscine, fantani, irigatii gradini, sau să evacuezi apa din subsoluri inundate, această pompă este alegerea ideală.

Cu o rată de pompare ridicată și stabilă, acest echipament asigură un debit constant în înălțimea medie de 32m. Pompa este realizată din materiale non-corozive și rezistente la uzură, garantându-ți un produs durabil și de încredere.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa submersibilă de apă cu putere de 0,75kW și capacitate de 32m oferă performanță superioară și fiabilitate. Această pompă submersibilă model QDX, cu puterea sa de 750W, este soluția perfectă pentru extragerea apei din diverse surse, precum piscine, fântâni, irigații de grădină și evacuarea apei din subsolurile inundate.

  • Această pompă submersibilă de înaltă calitate poate fi utilizată cu succes și în chiuvete, rezervoare, băi, iar chiar și în operația de cascadelor. Datorită ratei sale de pompare eficiente, asigură un debit stabilit și ridicat la înălțimi medii, de până la 32 de metri.
  • Această pompă submersibilă nu face excepție. Fabricată integral din materiale non-corozive și rezistente la uzură, această pompă va asigura o funcționare fiabilă pe termen lung.
  • Pompele submersibile sunt utilizate în mod obișnuit pentru alimentarea cu apă curată, fără particule abrazive, precum și pentru irigații și diverse aplicații industriale. Prin intermediul plutitorului integrat, pompa se oprește automat atunci când nivelul apei scade la un anumit prag.
  • Această pompă submersibilă cu o putere de 0,75kW și înălțimea maximă de pompare de 32 de metri este ideală pentru alimentarea cu apă, precum și pentru irigații în terenurile agricole și construcții înalte. De asemenea, poate fi utilizată pentru pomparea apei în gospodării, în grădinărit și în multe alte domenii similare.

Trebuie menționat că această pompă submersibilă este destinată exclusiv pomparii apei la o temperatură maximă de 35 ° C și nu trebuie utilizată pentru alte fluide, precum combustibili pentru motoare, detergenti sau alte produse chimice. De asemenea, nu se recomandă utilizarea acestei pompe pentru extragerea apelor murdare, cu nisip, namol sau pietriș.

  • Produsul este livrat ca o singură bucată într-un set și funcționează la o tensiune nominală de 220V, cu o frecvență nominală de 50Hz. Această pompă, fiind un produs de tip submersibilă și destinată utilizării cu apă curată.
  • Alegeți Pompa submersibilă de apă cu putere de 0,75kW și capacitate de 32m  pentru a asigura o alimentare eficientă și fiabilă cu apă în diverse aplicații, de la irigații la evacuarea apei în caz de inundații sau extragere din surse naturale.

Informații suplimentare

tip produs

Pompa submersibilă de apă

putere

0,75kW

capacitate

32m

calitate

Superioară

model

QDX

utilizare

Extracția apelor din piscine, fântâni, irigații grădini, evacuarea apei din subsoluri inundate, chiuvete, rezervoare, băi, operarea cascadelor

debit

Ridicat și stabil

inaltime

Medie

materiale

Non-corozive și rezistente la uzură

utilizare normală

Alimentare cu apă curată (fără particule abrazive), irigații, diverse aplicații industriale

siguranță

Plutitorul oprește automat pompa atunci când apa a scăzut la nivelul cerut

temperatură maximă

35 °C

nu recomandată la scoaterea apelor murdare

Cu nisip, noroi, pietriș

prp

444 LEI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de apă submersibilă cu putere de 0,75kW și capacitate de 32m, COBI SMART®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri