0.00 lei

Pompa de Transfer Lichide Alimentare 12V - COBI SMART®

136.00 lei

```html

Această pompă de transfer 12V autoamorsare pentru lichide alimentare Micul Fermier este un dispozitiv esențial pentru manipularea eficientă a diverselor lichide precum motorina sau uleiul. Compactă și robustă, această pompă este construită cu o carcasă rezistentă din aluminiu, conferindu-i o durabilitate excepțională și o manevrabilitate optimă.

Cu o capacitate impresionantă de 33 litri pe minut și o adâncime maximă de aspirație de 3 metri, această pompă este un partener de încredere în operațiunile de transfer de fluide. Echipată cu două capete pentru furtunuri de intrare și ieșire, această pompă se conectează rapid la o bornă de baterie de 12V, fiind pregătită pentru utilizare imediată.

  • Dimensiuni compacte de 23 x 17 x 18 cm pentru manipulare și depozitare ușoară
  • Potență de 170W și o turație maximă de 4200 rotații pe minut pentru performanțe excelente
  • Inaltime de pompare de 6 metri pentru o operațiune eficientă
  • Lungimea cablului de 2.5 metri pentru flexibilitate maximă în utilizare
  • Setul include 1 bucată
  • Disponibil în cantități bax de 6 bucati

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

```html

Pompa de Transfer Lichide Alimentare COBI SMART®:

Oferiți-vă un ansamblu eficient și fiabil pentru manipularea lichidelor cu pompa de transfer 12V (autoamorsare) COBI SMART®. Acest dispozitiv electric inovator a fost proiectat pentru a asigura un transfer rapid și eficient al sustențelor precum motorina, uleiul sau alte lichide alimentare.

Modelul Micul Fermier GF-1316 se remarcă prin dimensiunile compacte și prin carcasa rezistentă din aluminiu, conferindu-i durabilitate și manevrabilitate sporită.

Pompa COBI SMART® este autoamorsantă, eliminând necesitatea procedeelor suplimentare de pornire, oferindu-vă astfel o experiență simplificată de utilizare.

Cu o capacitate de 33 litri pe minut și o adâncime maximă de aspirație de 3 metri, această pompă este un aliat de încredere în transferul fluidelor necesare.

Beneficiind de două capete pentru furtunuri de intrare și ieșire, acest dispozitiv se conectează ușor la borna bateriei de 12V și este gata pentru orice operațiune de transfer.

Cu dimensiunile compacte de 23 x 17 x 18 cm, această pompă poate fi manipulată și depozitată cu ușurință, adăugând practicitate la funcționalitatea ei exemplară.

Datorită aluminiului de înaltă calitate utilizat în construcția sa, aceasta este o pompă de transfer rezistentă și durabilă, menită să vă slujească pe termen lung.

Informații suplimentare

material

Aluminiu

capacitate

33 litri pe minut

adancime maxima

3 metri

dimensiuni

23 x 17 x 18 cm

alimentare

12V

putere

170W

turatie maxima

4200 rotații pe minut

inaltime pompare

6 metri

lungime cablu

2.5 metri

cantitate bax

6 bucati

cantitate set

1 bucata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de Transfer Lichide Alimentare 12V - COBI SMART®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri