0.00 lei

Pompa de Transfer 12V Autoamorsare pentru Lichide Alimentare - Micul Fermier

136.00 lei

Aceasta pompa de transfer 12V autoamorsare este un instrument electric ideal pentru a va asigura ca lichidele, cum ar fi motorina, uleiul si alte lichide alimentare, pot fi transferate cu usurinta intre recipiente diferite. Cu dimensiunile sale compacte si carcasa din aluminiu, aceasta pompa de transfer este atat utila, cat si durabila.

Utilizarea acestui dispozitiv este extrem de simpla. Unitatea este dotata cu doua capete la care se pot conecta furtunurile de intrare si iesire. Conectand pompa direct la bateria masinii dumneavoastra (12V), pur si simplu introduceti furtunul de intrare in lichidul pe care doriti sa il transferati si furtunul de iesire in recipientul destinatie. Actionand butonul de pornire, aceasta pompa asigura transferul fluidului fara probleme. Un avantaj important este faptul ca aceasta pompa este autoamorsanta, deci nu necesita procese complexe de amorsare inainte de utilizare.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa de transfer 12V (autoamorsare) - Descriere produs:

Pompa de transfer 12V (autoamorsare) este un dispozitiv electric cu capacitatea de a transfera lichide precum motorina, ulei și lichide alimentare. Această pompă, modelul Micul Fermier GF-1316, este de dimensiuni compacte și se remarcă prin carcasa sa din aluminiu rezistentă.

Cu ajutorul acestei pompe de transfer, puteți muta cu ușurință lichidele între recipiente, asigurând un proces eficient și rapid. Utilizarea acesteia este simplă, având două capete la care se montează furtunurile de intrare și ieșire. Pentru a o utiliza, trebuie doar să o conectați la borna bateriei de 12V, să introduceți furtunul de intrare în lichid și furtunul de ieșire în recipientul dorit, iar apoi să apăsați butonul de pornire pentru a începe transferul fluidului.

Pompa de transfer 12V este autoamorsantă, ceea ce înseamnă că nu necesită amorsare. Astfel, veți avea o experiență de utilizare fără complicații și veți putea beneficia de eficiență maximă.

Această pompă are o adâncime maximă de aspirare de 3 metri și un debit de 33 litri pe minut. Dimensiunile sale compacte, de 23 x 17 x 18 cm, o fac ușor de manipulat și de depozitat. Pompa este construită din aluminiu de înaltă calitate, conferindu-i rezistență și durabilitate.

Alte specificații tehnice ale acestei pompe de transfer includ înălțimea totală de pompare de 6 metri, lungimea cablului de alimentare de 2.5 metri, puterea motorului de 170W și o turatie maximă de 4200 rotații pe minut.

Această pompă de transfer 12V (autoamorsare) este soluția practică și fiabilă pentru transferul lichidelor în diverse aplicații. Alegeți eficiență și ușurință în manipulare cu această pompă de calitate superioară.

Informații suplimentare

title

Pompa de Transfer 12V Autoamorsare pentru Lichide Alimentare Micul Fermier

description

Pompa de transfer 12V (autoamorsare) este un dispozitiv electric cu capacitatea de a transfera lichide precum motorina, ulei și lichide alimentare. Această pompă, modelul Micul Fermier GF-1316, este de dimensiuni compacte și se remarcă prin carcasa sa din aluminiu rezistentă.

material

Aluminiu

capacitate

33 litri pe minut

adancime maxima

3 metri

dimensiuni

23 x 17 x 18 cm

alimentare

12V

putere

170W

turatie maxima

4200 rotații pe minut

inaltime pompare

6 metri

lungime cablu

2.5 metri

cantitate bax

6 bucati

cantitate set

1 bucata

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de Transfer 12V Autoamorsare pentru Lichide Alimentare - Micul Fermier”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri