0.00 lei
22% REDUCERE

Redresor Automat pentru Acumulator Auto, Interval de 30-300Ah, Model CB-50

286.00 lei

Redresorul automat pentru acumulator auto, cu un interval de 30-300Ah și modelul CB-50, oferă o soluție de încărcare eficientă și rapidă pentru orice tip de acumulator cu plumb. Conceput pentru a asigura pornirea fără probleme a autovehiculelor, acest redresor Almaz AZ-SE00 este perfect atât pentru uz personal, cât și pentru utilizarea în flote de autoturisme, autoutilitare, camioane și tractoare.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Redresorul automat pentru acumulator auto, cu un interval de 30-300Ah și modelul CB-50, este o alegere excelentă pentru încărcarea eficientă și rapidă a acumulatorilor cu plumb. Acest redresor Almaz AZ-SE00 este conceput pentru a permite pornirea fără probleme a tuturor tipurilor de autoturisme, autoutilitare, camioane și tractoare.

Datorită capacității sale de a funcționa cu sisteme electrice de 12V/24V, acest redresor automat este potrivit atât pentru pornirea de urgență a vehiculelor, cât și pentru încărcarea dispozitivelor cu 12V/24V. Totuși, vă recomandăm să verificați cu atenție instrucțiunile furnizate de producătorul vehiculului înainte de a utiliza acest redresor.

Setul nostru include următoarele componente: un robot/redresor pentru încărcarea auto, cleme de conectare de culoare roșie și neagră, siguranțe electrice, un manual de instrucțiuni detaliat și o cutie de transport. Astfel, veți beneficia de toate instrumentele necesare pentru a utiliza acest redresor cu ușurință și în siguranță.

Caracteristicile redresorului automat pentru acumulator auto cu interval de 30-300Ah, CB-50, Almaz AZ-SE00 sunt următoarele:
- Capacitate: 30-300Ah
- Lungime cablu alimentare: 1,5m
- Tensiune: 220V-240V
- Tensiune de ieșire: 12-24V

Indiferent de vehiculul dvs., acest redresor automat vă va oferi o încărcare sigură și eficientă a acumulatorului, asigurându-vă că veți fi mereu pregătit pentru a vă porni motorul fără probleme. Achiziționați acum redresorul automat pentru acumulator auto, interval de 30-300Ah, model CB-50, Almaz AZ-SE00 și beneficiați de un partener de încredere în menținerea bunei funcționări a sistemului electric al vehiculului dvs.

Informații suplimentare

redresor

Redresor Automat pentru Acumulator Auto

interval de încărcare

30-300Ah

model

CB-50

eficiență încărcare

eficientă și rapidă

tipuri autovehicule

autoturisme, autoutilitare, camioane și tractoare

sisteme electrice

12V/24V

pornire de urgență

da

componente în set

robot/redresor, cleme de conectare, siguranțe electrice, manual de instrucțiuni, cutie de transport

caracteristici

Capacitate: 30-300Ah, Lungime cablu alimentare: 1,5m, Tensiune: 220V-240V, Tensiune de ieșire: 12-24V

încărcare sigură și eficientă

da

încredere

partener de încredere

funcționare

menținerea bunei funcționări

sistem electric al vehiculului

sistemul electric al vehiculului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Redresor Automat pentru Acumulator Auto, Interval de 30-300Ah, Model CB-50”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri