0.00 lei

Redresor Automat pentru Acumulator Auto CB-50 COBI SMART®

286.00 lei

Produsul nostru, Redresor Automat pentru Acumulator Auto CB-50 COBI SMART®, este soluția perfectă pentru încărcarea eficientă și rapidă a acumulatorilor cu plumb de capacitate între 30-300Ah. Dispozitivul nostru Almaz AZ-SE00, echipat cu modelul CB-50, este proiectat pentru a asigura pornirea fără probleme a unei game variate de vehicule, inclusiv autoturisme, autoutilitare, camioane și tractoare.

Acest redresor automat se remarcă prin versatilitatea sa, putând funcționa cu sisteme electrice de 12V/24V, fiind ideal pentru situațiile de pornire de urgență sau pentru încărcarea dispozitivelor alimentate cu 12V/24V. Setul complet include un robot/redresor de încărcare auto, cleme de conectare roșii și negre, siguranțe electrice, un manual detaliat și o cutie de transport, permițându-vă să utilizați acest dispozitiv în siguranță și cu ușurință.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Redresorul automat pentru acumulator auto, cu un interval de încărcare de 30-300Ah și modelul CB-50, este echipa ta de ultimă generație pentru a menține acumulatorii vehiculului la capacitate maximă. Alegerea perfectă pentru șoferii preveniți, acest redresor Almaz AZ-SE00 te asigură că vehiculul tău va porni fără eforturi suplimentare.

Indiferent de tipul de autovehicul pe care îl deții - fie că este vorba de autoturisme, autoutilitare, camioane sau tractoare - acest redresor automat este proiectat pentru a face față cerințelor tale. Cu o capacitate de a funcționa la sisteme electrice de 12V/24V, această unitate este pregătită pentru a-ți oferi o sursă fiabilă de energie la nevoie.

Deși acest redresor este ideal pentru a oferi încărcare de urgență, este la fel de eficient pentru procesul de încărcare a dispozitivelor cu 12V/24V. este echipat cu cleme de conectare de culoare roșie și neagră pentru o utilizare simplă și sigură. Setul include și siguranțe electrice, un manual de instrucțiuni detaliat și o cutie de transport pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a încărca acumulatorii în siguranță.

Caracteristicile cheie ale redresorului automat pentru acumulator auto CB-50:

  • Capacitate: 30-300Ah
  • Lungime cablu alimentare: 1,5m
  • Tensiune: 220V-240V
  • Tensiune de ieșire: 12-24V

Beneficiile utilizării acestui redresor automat pentru acumulator auto CB-50 nu se opresc aici. Cu o încărcare sigură și eficientă, acesta asigură că vehiculul tău va fi mereu pregătit pentru a pleca la drum.

Achiziționând COBI SMART® Redresorul Automat pentru Acumulator Auto acum, te asiguri că vei avea un partener de încredere pentru menținerea sistemului electric al vehiculului tău în cea mai bună formă posibilă.

Informații suplimentare

redresor

Redresor Automat pentru Acumulator Auto

interval de încărcare

30-300Ah

model

CB-50

eficiență încărcare

eficientă și rapidă

tipuri autovehicule

autoturisme, autoutilitare, camioane și tractoare

sisteme electrice

12V/24V

pornire de urgență

da

componente în set

robot/redresor, cleme de conectare, siguranțe electrice, manual de instrucțiuni, cutie de transport

caracteristici

Capacitate: 30-300Ah, Lungime cablu alimentare: 1,5m, Tensiune: 220V-240V, Tensiune de ieșire: 12-24V

încărcare sigură și eficientă

da

încredere

partener de încredere

funcționare

menținerea bunei funcționări

sistem electric al vehiculului

sistemul electric al vehiculului dvs.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Redresor Automat pentru Acumulator Auto CB-50 COBI SMART®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.