0.00 lei

Cablu electric 3X4mm /100M alb

446.00 lei

Acest cablu electric 3X4mm alb de 100m, de înaltă calitate, a fost creat special pentru a satisface nevoile diverselor aplicații electrice. Cu o secțiune de 3x4 mm², acest cablu este proiectat pentru a permite o conducere eficientă a curentului, atât în scopuri rezidențiale, cât și comerciale.

Datorită standardului de calitate HOVV-F (rezistent la uleiuri), acest cablu oferă o conductivitate excelentă și rezistență în timpul transmiterii curentului electric. Cu un voltaj nominal de 300/500 V, acesta poate fi utilizat cu încredere într-o varietate largă de aplicații, asigurând siguranță și fiabilitate.

Cu o lungime generoasă de 100 metri, acest cablu electric este ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Designul său alb are un aspect profesional și elegant, permițându-vă să îl integrați cu ușurință în orice setare sau decor.

Construit pentru durabilitate și rezistență în timp, acest cablu electric este conceput pentru a rezista uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung. Izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și la substanțele chimice face ca acest cablu să fie potrivit pentru medii de lucru variate și condiții dificile.

Alegeți cablul electric 3X4mm alb de 100m pentru a vă asigura o conexiune electrică sigură și eficientă atât în instalații rezidențiale, cât și comerciale. Fiind flexibil și ușor de instalat, acest cablu este alegerea ideală pentru a vă satisface cerințele în materie de distribuție a curentului electric.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cablu electric 3X4 mm / 100 metri, alb

Denumire produs: Cablu electric 3X4 mm /100 metri, alb

Descriere produs:

Cablu electric 3X4 mm / 100 metri este un cablu flexibil de înaltă calitate, special conceput pentru diverse aplicații în domeniul electric. Cu o secțiune de 3x4 mm², acest cablu asigură o transmitere eficientă a curentului electric, atât în mediul rezidențial, cât și în cel comercial.

Construit în conformitate cu standardul HOVV-F (H=Harmonized, O=rezistent la uleiuri, V=izolație din vinil, V=menbrană de protecție din vinil), acest cablu electric oferă o conductivitate excelentă și rezistență ridicată la transmiterea curentului electric.

Cu un voltaj nominal de 300/500 V, acest cablu este potrivit pentru o gamă variată de aplicații, garantând siguranță și fiabilitate în utilizare. Poate fi utilizat pentru alimentarea diferitelor echipamente și dispozitive electrice, cum ar fi iluminatul, prizele, aparatele electrocasnice și multe altele.

Cablu electric 3X4 mm / 100 metri vine într-un metraj generos de 100 de metri, fiind ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Lungimea cablului permite instalarea comodă și flexibilă în diferite medii și aplicații.

Datorită designului său alb, acest cablu se integrează perfect în orice setare sau decor, conferindu-le un aspect profesional și discret.

Fabricat din materiale durabile și rezistente, cablul electric 3X4 mm / 100 metri este conceput pentru a rezista uzurii și deteriorării în utilizare pe termen lung. De asemenea, izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și substanțe chimice îl face potrivit și în condiții dificile de lucru.

Indiferent dacă aveți nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, cablul electric 3X4 mm / 100 metri este alegerea perfectă pentru o conexiune electrică sigură și eficientă.

 

Informații suplimentare

caracteristici-cheie

Cablu electric 3X4mm /100M alb

culoare

Alb

dimensiune

3X4mm

metraj

100 metri

standard

HOVV-F

voltaj nominal

300/500 V

rezistență la uleiuri

Da

lungime

100 metri

utilizare

Instalații rezidențiale și comerciale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu electric 3X4mm /100M alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri