0.00 lei

Cablu electric 5X1.5 100M NEGRU

442.00 lei

PRP: 531 LEI

Cablu electric 5X1.5 100m oferă o soluție fiabilă și sigură pentru instalările electrice, asigurând un transfer eficient al energiei și semnalelor. Indiferent dacă sunteți un electrician profesionist sau un utilizator casnic, acest cablu este alegerea perfectă pentru proiectele dvs. de electricitate.

Cablu electric 5X1.5 100m  este un cablu electric de înaltă calitate, proiectat pentru a furniza o soluție fiabilă și sigură pentru alimentarea și conectarea diverselor echipamente electrice și electrocasnice. Acest cablu este dotat cu cinci fire interne, fiecare având o secțiune de 1.5mm², oferind astfel o capacitate adecvată de transfer de curent.

Sectiune 5x1,5

TIP H05VV-F (TTR)

Standard C.C.A

Voltaj 300/500 v

Metraj 100, MT

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cablu electric 5X1.5 100m este un cablu electric flexibil de calitate superioară, proiectat pentru utilizări variate în domeniul electric. Cu o sectiune de 5x1,5 mm², acest cablu este ideal pentru transmiterea eficientă a curentului în aplicații rezidențiale și comerciale.

Acest cablu respectă standardul HOVV-F (H=Harmonized, O=Oil resistant, V=Vinyl insulation, V=Vinyl sheath - rezistent la uleiuri), asigurând o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric.

Cu un voltaj nominal de 300/500 V, acest cablu poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, oferind siguranță și fiabilitate în funcționarea sa. Poate fi utilizat pentru alimentarea diverselor echipamente și dispozitive electrice, inclusiv iluminat, prize, aparate electrocasnice și multe altele.

Cablu electric 5X1.5 100m vine într-un metraj de 100 de metri, ceea ce îl face potrivit pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Lungimea generoasă a cablului permite o instalare comodă și flexibilă în diferite medii și aplicații.

Designul său negru conferă un aspect profesional și discret, permițându-vă să-l integrați cu ușurință în orice setare sau decor.

Având o construcție durabilă și rezistentă, cablul electric 5X1.5 100m este conceput pentru a rezista uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung. Izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor chimice îl face potrivit pentru diverse medii de lucru și condiții dificile.

Indiferent dacă aveți nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, cablul electric 5X1.5 100m este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică sigură și eficientă.

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
prp

531 LEI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu electric 5X1.5 100M NEGRU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri