0.00 lei

Cablu Electric Flexibil 3x6mm - MYYM - HO5VV-F, Alb, 100m

558.00 lei

PRP: 699 LEI

Descoperă cablul electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m - soluția perfectă pentru toate proiectele tale electrice! Acest cablu de calitate superioară oferă o performanță excelentă într-o varietate de aplicații. Cu o secțiune transversală de 3X6mm, asigură o transmitere eficientă și sigură a curentului electric.

Construit pentru durabilitate și rezistență, cablul electric flexibil 3X6mm este conceput pentru a rezista uzurii și deteriorării în timpul utilizării pe termen lung. Izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și acțiunea substanțelor chimice îl face ideal pentru medii de lucru dificile.

Datorită designului său alb profesional și discret, cablul electric se integrează armonios în orice setare sau decor, asigurându-ți un aspect estetic impecabil. Indiferent că ai nevoie de o sursă de alimentare pentru iluminat, prize sau aparate electrocasnice, acest cablu electric este alegerea perfectă.

Cu un metraj generos de 100 de metri, cablul electric flexibil 3X6mm este ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Oferta noastră de preț competitivă de 531 LEI asigură că obții calitate și valoare în același timp.

Dacă ești în căutarea unei soluții sigure și eficiente pentru instalațiile tale electrice, alege cablul electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m. Asigură-ți conectivitatea într-un mod profesionist și de încredere!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m

Descriere produs:
Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m este un produs de calitate superioară, perfect pentru a fi utilizat în diverse aplicații electrice. Cu o secțiune de 3X6mm², acest cablu asigură o transmisie eficientă a curentului electric și este ideal pentru utilizare rezidențială și comercială.

Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m respectă standardul HOVV-F (rezistent la uleiuri), oferind o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric. Voltajul nominal de 300/500 V îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații, asigurând siguranță și fiabilitate în funcționare.

Acest cablu poate fi utilizat pentru alimentarea diferitelor echipamente și dispozitive electrice, inclusiv pentru iluminat, prize, aparate electrocasnice și multe altele. Vine într-un metraj generos de 100 metri, fiind ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari.

Cu un design alb profesional și discret, Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m se integrează perfect în orice setare sau decor, asigurând un aspect estetic impecabil. Construit pentru rezistență și durabilitate, acest cablu este conceput să reziste uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung.

Izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor chimice îl face potrivit pentru diverse medii de lucru și condiții dificile. Indiferent dacă aveți nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică sigură și eficientă.

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
nume produs

Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m

descriere produs

Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m este un produs de calitate superioară, perfect pentru a fi utilizat în diverse aplicații electrice. Cu o secțiune de 3X6mm², acest cablu asigură o transmisie eficientă a curentului electric și este ideal pentru utilizare rezidențială și comercială. Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m respectă standardul HOVV-F (rezistent la uleiuri), oferind o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric. Voltajul nominal de 300/500 V îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații, asigurând siguranță și fiabilitate în funcționare. Acest cablu poate fi utilizat pentru alimentarea diferitelor echipamente și dispozitive electrice, inclusiv pentru iluminat, prize, aparate electrocasnice și multe altele. Vine într-un metraj generos de 100 metri, fiind ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Cu un design alb profesional și discret, Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m se integrează perfect în orice setare sau decor, asigurând un aspect estetic impecabil. Construit pentru rezistență și durabilitate, acest cablu este conceput să reziste uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung. Izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor chimice îl face potrivit pentru diverse medii de lucru și condiții dificile. Indiferent dacă aveți nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică sigură și eficientă.

flexibilitate

flexibil

culoare

alb

dimensiune

3X6mm²

lungime

100m

standard

HOVV-F

voltaj

300/500 V

utilizare

rezidențială și comercială

aplicații

diverse aplicații electrice

conductivitate

excelentă

rezistență

redusă

alimentare

echipamente și dispozitive electrice

design

alb profesional și discret

construcție

rezistență și durabilitate

izolație

rezistentă la temperaturi ridicate și substanțe chimice

utilizări

instalații rezidențiale și comerciale

prp

699 LEI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu Electric Flexibil 3x6mm - MYYM - HO5VV-F, Alb, 100m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.