0.00 lei

Cablu Electric Flexibil 2x4mm - MYYM - HO5VV-F, Alb, 100m

333.00 lei

PRP: 455 LEI

Cablu electric flexibil 2x4mm, Alb, 100m este soluția perfectă pentru toate nevoile tale electrice rezidențiale și comerciale. Cu o secțiune de 2x4mm², acest cablu oferă o transmitere eficientă a curentului electric și asigură siguranță și fiabilitate în funcționare.
Construit pentru a rezista uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung, Cablu electric flexibil 2x4mm, Alb, 100m este conceput cu o izolație rezistentă la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor chimice. Poți fi sigur că acest cablu va face față fără probleme în orice mediu de lucru și în condiții dificile.
Cu design-ul său alb profesional și discret, acest cablu se va integra perfect în orice setare sau decor, asigurând un aspect estetic impecabil. De asemenea, vine într-un metraj generos de 100 metri, ceea ce îl face ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari.
Cablu electric flexibil 2x4mm, Alb, 100m respectă standardul HOVV-F (rezistent la uleiuri), asigurând o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric. Poți utiliza acest cablu pentru alimentarea diferitelor echipamente și dispozitive electrice, inclusiv pentru iluminat, prize, aparate electrocasnice și multe altele.
Indiferent dacă ai nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, Cablu electric flexibil 2x4mm, Alb, 100m este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică sigură și eficientă. Achiziționează acum acest cablu de calitate superioară și bucură-te de performanță și fiabilitate pe termen lung.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cablu Electric Flexibil 2x4mm, Alb, 100m este soluția perfectă pentru orice nevoie de aplicații electrice rezidențiale sau comerciale. Acest cablu de calitate superioară asigură o conexiune sigură și eficientă, oferind o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric.

Cu o secțiune de 2x4mm², Cablu Electric Flexibil 2x4mm garantează o transmisie eficientă a curentului electric, indiferent dacă este vorba despre iluminat, prize sau aparate electrocasnice. Conform standardului HOVV-F (rezistent la uleiuri), acest cablu poate fi utilizat în medii rezidențiale și comerciale, asigurând siguranță și fiabilitate în funcționare.

Datorită lungimii generoase de 100 metri, Cablu Electric Flexibil 2x4mm este ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Indiferent de mediul de lucru sau de condițiile dificile, acest cablu rezistent și durabil este conceput să reziste uzurii și deteriorării pe termen lung.

Designul alb profesional și discret se integrează armonios în orice decor, oferind un aspect estetic impecabil. Cablu Electric Flexibil 2x4mm rezistă la temperaturi ridicate și substanțe chimice, asigurând o funcționare sigură și eficientă în diverse medii de lucru.

Alegeți Cablu Electric Flexibil 2x4mm pentru a vă satisface toate nevoile în materie de aplicații electrice. Fiind construit cu rezistență și durabilitate în vedere, acest cablu este garantia unei conexiuni electrice sigure și eficiente. Comandați acum Cablu Electric Flexibil 2x4mm, Alb, 100m și beneficiați de avantajele sale deosebite!

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
nume produs

Cablu electric flexibil 2x4mm, Alb, 100m

descriere produs

Cablu electric flexibil 2x4mm, Alb, 100m este un produs de calitate superioară, perfect pentru a fi utilizat în diverse aplicații electrice. Cu o secțiune de 3X6mm², acest cablu asigură o transmisie eficientă a curentului electric și este ideal pentru utilizare rezidențială și comercială. Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m respectă standardul HOVV-F (rezistent la uleiuri), oferind o conductivitate excelentă și o rezistență redusă în timpul transmiterii curentului electric. Voltajul nominal de 300/500 V îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații, asigurând siguranță și fiabilitate în funcționare. Acest cablu poate fi utilizat pentru alimentarea diferitelor echipamente și dispozitive electrice, inclusiv pentru iluminat, prize, aparate electrocasnice și multe altele. Vine într-un metraj generos de 100 metri, fiind ideal pentru proiecte de dimensiuni medii și mari. Cu un design alb profesional și discret, Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m se integrează perfect în orice setare sau decor, asigurând un aspect estetic impecabil. Construit pentru rezistență și durabilitate, acest cablu este conceput să reziste uzurii și deteriorării în utilizarea pe termen lung. Izolația sa rezistentă la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor chimice îl face potrivit pentru diverse medii de lucru și condiții dificile. Indiferent dacă aveți nevoie de un cablu electric pentru instalații rezidențiale sau comerciale, Cablu electric flexibil 3X6mm, Alb, 100m este alegerea perfectă pentru a asigura o conexiune electrică sigură și eficientă.

flexibilitate

Flexibil

culoare

Alb

dimensiune

2x4mm²

lungime

100m

standard

HOVV-F

voltaj

300/500 V

utilizare

Rezidențială și comercială

aplicații

Diverse aplicații electrice

conductivitate

Excelentă

rezistență

Redusă

alimentare

Echipamente și dispozitive electrice

design

Alb profesional și discret

construcție

Rezistență și durabilitate

izolație

Rezistentă la temperaturi ridicate și substanțe chimice

utilizări

Instalații rezidențiale și comerciale

prp

455 LEI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu Electric Flexibil 2x4mm - MYYM - HO5VV-F, Alb, 100m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri