0.00 lei

Cablu electric 4X1.5mm/ 100 m / negru

341.00 lei

PRP: 574 LEI

Cablu electric litat 4 X 1.5mm (multifilar) MYYM / H05VV-F -100m negru oferă o soluție fiabilă și sigură pentru instalatiile electrice, asigurând un transfer eficient al energiei electrice. Indiferent dacă sunteți un electrician profesionist sau un utilizator casnic, acest cablu este alegerea perfectă pentru proiectele dvs. de electricitate.

Este un cablu electric de înaltă calitate, proiectat pentru a furniza o soluție fiabilă și sigură pentru alimentarea și conectarea diverselor echipamente electrice și electrocasnice. Acest cablu este dotat cu patru fire interne, fiecare având o secțiune de 1.5mm.

Sectiune: 4 x 1,5mm  -Culoare: negru  -TIP:H05VV-F –Standard: C.C.A  -Voltaj: 300/500v  -Metraj:100 MT

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cablu electric litat (multifilar) MYYM / H05VV-F este un cordon de înaltă calitate, conceput pentru transportul energiei electrice în instalatii fixe sau mobile. Cu conductori flexibili și o construcție din izolație și manta de PVC, acest cablu asigură o funcționare fiabilă și durabilă în diverse aplicații.

Cu o secțiune de 1.5 mm și patru conductori, cablul MYYM - H05VV-F este ideal pentru alimentarea aparatelor electrice cu o solicitare mecanică medie, oferind o conexiune sigură și eficientă.

Unul dintre punctele forte ale acestui cablu este flexibilitatea sa, permițând rasuciri și indoiri frecvente fără a afecta performanța sa electrică. Prin urmare, acesta este ideal pentru aplicații în care există mișcări sau ajustări periodice.

Pentru o instalare corespunzătoare și o funcționare optimă, se recomandă evitarea montării în medii corozive sau pe structuri din lemn fără o protecție adecvată. Acest cablu nu este potrivit pentru montarea în pământ sau în apă de asemenea fără o protecție adecvată. Cu toate acestea, se poate utiliza în spații umede datorită izolației sale din PVC, care oferă o protecție fiabilă împotriva umezelii.

În ceea ce privește utilizarea, cablul MYYM - H05VV-F se potrivește perfect în aplicații cu solicitări mecanice medii, fiind ideal pentru aparatele de uz casnic și pentru instalatii electrice semi-industriale. De exemplu, poate fi folosit în gospodării, bucătării și birouri pentru alimentarea aparatelor electrocasnice, cum ar fi frigiderele, mașinile de spălat sau uscătoarele cu centrifugare.

Trebuie menționat că acest cablu nu este recomandat pentru utilizare în zonele în care conductorul intră în contact cu suprafete calde, cum ar fi radiatoarele cu ulei. Totuși, acesta este izolat cu manta din PVC, care contribuie la întârzierea propagării focului, oferind un nivel suplimentar de siguranță în caz de incidente.

Cablu electric litat (multifilar) MYYM / H05VV-F vine ambalat în rola tip colac, cu o lungime de 100 de metri pe rola. Acesta este un produs fiabil și versatil, ideal pentru aplicații domestice și semi-industriale care necesită un cablu de calitate pentru transportul energiei electrice.

Informații suplimentare

Greutate 6 kg
prp

574 LEI

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu electric 4X1.5mm/ 100 m / negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri