0.00 lei

Tambur motocoasa cu buton visiniu mic

27.00 lei

```html

Tambur motocoasa cu buton visiniu mic

Motocositoarea dotata cu autocut automat profesional este echipamentul ideal pentru lucrari de cosire si amenajare, indiferent de obstacolele intalnite. Cu o capacitate de taiere de 5 metri, capul taietor cu doua fire ajustabile va permite sa obtineti finisaje precise, adaptate cerintelor dvs.

Beneficiile utilizarii tamburului motocoase cu buton visiniu mic includ:

  • Cap Autocut automat profesional: cu un diametru de 105 mm, este ideal pentru fir de 2.4mm si are prindere M10x1.0F
  • Lungime reglabila a firelor: ajustati lungimea firelor pentru a obtine o taiere perfecta conform necesitatilor
  • Usurinta in utilizare: firul se introduce fara a fi nevoie sa desfaceti autocutul, facilitand operatiunile de cosire

```

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Autocutul automat profesional Tambur motocoasă cu buton visiniu mic COBI SMART® este un echipament cu performanțe remarcabile, ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și lucrările de amenajare. Echipat cu un cap tăietor dotat cu două fire reglabile de 2.4mm, acest tambur motocoasă permite ajustarea lungimii firelor în funcție de necesități, asigurând o tăiere precisă și eficientă. Cu o capacitate generoasă de 5 metri și sistem de prindere M10x1.0, acesta este conceput pentru a face față cu succes provocărilor lucrărilor de cosire în mediile cu obstacole variate.

Utilizarea tamburului motocoasă COBI SMART® nu este doar o modalitate simplă de a realiza lucrări de cosire, ci reprezintă o soluție inteligentă și eficientă pentru a obține rezultate de înaltă calitate. Indiferent de locul în care se desfășoară activitatea - în grădină, pe terenuri mai dificile sau în alte medii cu obstacole, acest echipament se va dovedi a fi partenerul de încredere pentru a finaliza cu succes sarcinile propuse.

Firul de tăiere poate fi introdus în autocut fără a fi necesar să deschideți echipamentul, asigurând astfel o operativitate crescută și economisirea timpului prețios. Funcționalitatea acestui tambur motocoasă permite utilizatorului să se concentreze pe realizarea lucrărilor, fără a fi nevoit să se oprească des pentru ajustări sau întreținere. Compact, ușor de manevrat și fiabil, acest echipament reprezintă un instrument indispensabil pentru cei care pun preț pe performanță și calitate.

Cu Tamburul motocoasă COBI SMART® veți putea aborda proiectele de cosire și amenajare cu încredere și eficiență, obținând rezultate remarcabile într-un timp optim. Fiind creat pentru a satisface exigențele utilizatorilor experimentați, acest echipament se distinge prin tehnologie avansată și materiale durabile, garantând o durată lungă de viață și o funcționare impecabilă în diverse condiții de lucru. Investiția în acest tambur motocoasă reprezintă alegerea inteligentă pentru un rezultat profesional și de calitate superioară în lucrările de cosire și amenajare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tambur motocoasa cu buton visiniu mic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri