0.00 lei

Mini Hidrofor de Presiune 1AWZB370 - Putere 0.37KW, Rezervor 2L

334.00 lei

Hidroforul Mini HIDROFOR 1AWZB370 este un echipament cu dimensiuni foarte mici și o putere de 0,37 KW. Cu un rezervor de 2 litri și ușor de montat, acest hidrofor este recomandat pentru creșterea presiunii apei în gospodărie, putând fi instalat chiar și sub chiuvetă sau în spații mici.

Este important de menționat că hidroforul Mini HIDROFOR 1AWZB370 nu este adecvat pentru a trage apa din adâncimi săpate sau puțuri, putând să aspire apa de la maxim 8 metri înălțime.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

Noul hidrofor mini HIDROFOR 1AWZB370 este conceput pentru a crește presiunea apei în locuința dumneavoastră. Cu o putere de 0,37 kW și un rezervor de 2 litri, acest hidrofor compact și eficient este ideal pentru a crește presiunea apei în gospodărie. Datorită dimensiunii mici, poate fi ușor montat chiar și sub chiuvetă sau într-un spațiu restrâns.

Este important de menționat că acest hidrofor nu este recomandat pentru a trage apa dintr-un puț. De asemenea, adâncimea maximă de aspirație este de 8 metri. Cu o capacitate cilindrică de 0,50 CP și un capacitate a vasului de 2 litri, acest hidrofor oferă o performanță optimă în utilizarea zilnică.

Cu un debit maxim de refulare de 2,2 mc/h și un înălțime de refulare de 33 metri, acest hidrofor vă va asigura o presiune constantă a apei în toată gospodăria. De asemenea, este dotat cu un rotor din alamă și bobinaj din cupru, asigurând astfel durabilitate și performanță de lungă durată.

HIDROFOR 1AWZB370 are un grad de protecție IP44 și funcționează la o frecvență de 50 Hz. De asemenea, este prevăzut cu un cablu de alimentare de 1 metru și racorduri de aspirație și refulare de 1 inch. Cu o turatie maximă de 2860 rot/min, acest hidrofor vă va asigura o funcționare eficientă și fiabilă.

Fiind un produs de calitate superioară, hidroforul mini HIDROFOR 1AWZB370 este o alegere excelentă pentru a întări presiunea apei în casa dumneavoastră. Comandați-l acum și beneficiați de un confort sporit în utilizarea apei în gospodărie.

Informații suplimentare

capacitate

2 litri

putere

0.37 kW

debit maxim

2.2 mc/h

înălțime de refulare

33 metri

turatie maximă

2860 rot/min

grad de protecție

IP44

frecvență

50 Hz

cablu de alimentare

1 metru

racorduri de aspirație și refulare

1 inch

recomandat pentru

creșterea presiunii apei în locuință

adâncime maximă de aspirație

8 metri

caracteristici

hidrofor compact și eficient, dimensionare mică, montare ușoară, durabilitate și performanță de lungă durată

utilizare

creșterea presiunii apei în gospodărie, presiune constantă în toată gospodăria, utilizare zilnică, întărirea presiunii apei în casă, confort sporit în utilizarea apei în gospodărie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mini Hidrofor de Presiune 1AWZB370 - Putere 0.37KW, Rezervor 2L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.