0.00 lei
18% REDUCERE

Pachet - Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune - Pandora Sprayer cu tija 3 metri

226.00 lei

Pachetul include nu doar pompa de stropit cu acumulator, ci și toate accesoriile necesare pentru a începe lucrul imediat. Veți primi un manual de utilizare detaliat, un set complet de duze de pulverizare pentru a vă adapta la diverse nevoi, garnituri de etanșare pentru întreținere, un alimentator pentru încărcare rapidă, o lance de pulverizare pentru un control precis, un furtun pentru a extinde raza de acțiune, un filtru de apă pentru a proteja pompa de impurități și o hamă/curea confortabilă pentru utilizare îndelungată. În plus, cutia de transport inclusă vă permite să depozitați și să transportați toate acestea în siguranță.

Alegeți pompa de stropit cu acumulator Pandora Sprayer și obțineți performanță excelentă, comoditate și rezultate profesionale în fiecare lucrare de pulverizare. Achiziționați acum și transformați-vă experiența de stropire în una simplă și plăcută!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune Pandora Sprayer este partenerul perfect pentru a vă ajuta în lucrările de pulverizare. Cu o capacitate generoasă de 12 litri și un regulator de presiune incorporat, această pompă vă oferă precizie și rezultate uniforme în orice aplicație.

Confortul dumneavoastră este garantat de designul ergonomic al pompei de stropit Pandora Sprayer, care vă permite o manipulare ușoară și confortabilă. Datorită harnașamentului tip rucsac, veți putea lucra fără a vă suprasolicita coloana vertebrală. Părțea din spate a pompei este prevăzută cu o protecție specială moale, oferindu-vă un contact plăcut și o ventilare optimă în timpul utilizării.

Cu un motor electric puternic de 80 de wați, pompa de stropit Pandora Sprayer vă asigură presiune ridicată și un debit mare. Indiferent dacă aveți nevoie să aplicați pesticide, îngrășăminte lichide, apă curată sau chiar ceară auto, această pompă vă va ajuta să realizați cu succes toate aceste lucrări.

Fabricată din materiale de înaltă calitate, pompa de stropit Pandora Sprayer este ușoară, rezistentă la coroziune și are o durată lungă de viață. Indicatorul LED integrat vă furnizează informații precise despre starea acumulatorului, astfel încât să puteți monitoriza nivelul de încărcare în mod convenabil și să nu fiți surprins de o baterie descărcată în mijlocul unei sarcini.

Nu doar pompa de stropit cu acumulator este inclusă în pachet, ci și toate accesoriile necesare pentru a începe lucrul imediat. Manualul de utilizare detaliat vă oferă ghidajul necesar, iar setul complet de duze de pulverizare vă permite să vă adaptați la diverse nevoi. Garniturile de etanșare sunt incluse pentru întreținere, iar alimentatorul asigură încărcare rapidă. Pentru un control precis, aveți la dispoziție o lance de pulverizare, iar furtunul extinde raza de acțiune. Filtrul de apă protejează pompa de impurități, iar hamul/curea confortabilă vă permite să lucrați în mod confortabil și îndelungat. În plus, cutia de transport vă permite să depozitați și să transportați pompa și accesoriile în siguranță.

Alegând pompa de stropit cu acumulator Pandora Sprayer, veți beneficia de performanță excelentă, comoditate și rezultate profesionale în orice lucrare de pulverizare. Achiziționați acum și transformați-vă experiența de stropire într-una simplă și plăcută!

Informații suplimentare

nume

Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune Model Pandora Sprayer

capacitate

12 litri

regulator presiune

Da

control pulverizare

Da

design ergonomic

Da

harnașament tip rucsac

Da

protecție specială

Da

ventilare optimă

Da

presiune ridicată

Da

debit mare

Da

materiale anticorozive

Da

durată lungă de viață

Da

indicator LED

Da

nivel de încărcare

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet - Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune - Pandora Sprayer cu tija 3 metri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri