0.00 lei

Pachet Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 12L și regulator de presiune+Tija 3 metri COBI SMART®

256.00 lei

Pachetul include nu doar pompa de stropit cu acumulator, ci și toate accesoriile necesare pentru a începe lucrul imediat. Veți primi un manual de utilizare detaliat, un set complet de duze de pulverizare pentru a vă adapta la diverse nevoi, garnituri de etanșare pentru întreținere, un alimentator pentru încărcare rapidă, o lance de pulverizare pentru un control precis, un furtun pentru a extinde raza de acțiune, un filtru de apă pentru a proteja pompa de impurități și o hamă/curea confortabilă pentru utilizare îndelungată. În plus, cutia de transport inclusă vă permite să depozitați și să transportați toate acestea în siguranță.

Alegeți pompa de stropit cu acumulator Pandora Sprayer și obțineți performanță excelentă, comoditate și rezultate profesionale în fiecare lucrare de pulverizare. Achiziționați acum și transformați-vă experiența de stropire în una simplă și plăcută!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Caracteristici principale:

 1. Design ergonomic: Pompa are un design ergonomic pentru a asigura o manipulare facilă și confort maxim în timpul utilizării.
 2. Harnasament tip rucsac ergonomic: Harnasamentul tip rucsac asigură o utilizare comodă și minimizează efortul, evitând suprasolicitarea coloanei vertebrale. Curelele sunt reglabile pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și se eliberează rapid din zonele de prindere.
 3. Protecție spate moale: Zona de contact cu spatele utilizatorului dispune de o protecție specială moale, cu o formă adaptată și un profil perforat pentru o ventilare optimă.Pompa de stropit profesionala cu acumulator 12L si regulator de presiune - Pandora Sprayer
 4. Funcționare cu acumulator electric: Pompa funcționează fără efort, alimentată de un acumulator electric, oferind astfel o mobilitate crescută și fără necesitatea conectării la o sursă de alimentare electrică.Pompa de stropit profesionala cu acumulator 12L si regulator de presiune - Pandora Sprayer
 5. Regulator de presiune: Pompa dispune de un regulator de presiune ușor de utilizat și sigur, oferind control asupra presiunii în timpul utilizării.

     6. Presiune ridicată, debit mare: Pompa oferă presiune ridicată, debit mare și un efect nebulizator ridicat, cu grad mare de acoperire pentru a eficientiza lucrările de pulverizare.

 1. Materiale rezistente la coroziune: Principalele părți ale pompei sunt fabricate din plastic și cauciuc, asigurând o greutate redusă și rezistență la coroziune.
 2. Indicator LED pentru starea bateriei: Indicatorul LED furnizează informații precise despre starea bateriei, cu lumina verde pentru putere normală, roșie pentru suprasarcină și galbenă pentru putere redusă.

Pompa de stropit profesionala cu acumulator 12L si regulator de presiune - Pandora Sprayer

 1. Posibilitatea de oprire rapidă: Pompa poate fi oprită rapid pentru a facilita utilizarea și pentru a economisi energie.
 2. Construcție robustă: Construcția robustă din materiale de înaltă calitate asigură o durată de viață extinsă a produsului.

Conținutul coletului:

 1. Pompa de stropit cu acumulator
 2. Manual de instrucțiuni
 3. Set de duze de pulverizare în funcție de configuratie
 4. Set complet de garnituri de etanșare
 5. Alimentator pentru încărcarea bateriei
 6. Lance de pulverizare
 7. Furtun și filtru de apă
 8. Bretele reglabile
 9. Cutie de transport

Informații suplimentare

Greutate 2 kg
nume

Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune Model Pandora Sprayer

capacitate

12 litri

regulator presiune

Da

control pulverizare

Da

design ergonomic

Da

harnașament tip rucsac

Da

protecție specială

Da

ventilare optimă

Da

presiune ridicată

Da

debit mare

Da

materiale anticorozive

Da

durată lungă de viață

Da

indicator LED

Da

nivel de încărcare

Da

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Pompa de stropit Pandora Sprayer cu acumulator 12L și regulator de presiune+Tija 3 metri COBI SMART®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri