0.00 lei

Pompa Submersibilă Multietajată Tun Lung 4STM4/8-1.1 - Model Avansat pentru Apă Curată

441.00 lei

Această pompă submersibilă multietajată Tun lung 4STM4/8-1.1 este un echipament de încredere pentru pomparea apei curate fără impurități sau substanțe chimice abrazive.

Funcționează eficient și în regim hidrofor, asigurând o performanță optimă. Pentru un sistem de instalare complet, recomandăm adăugarea unui vas de expansiune, presostat, manometru și o supapă de sens sau presscontrol.

Această pompă submersibilă multietajată QJD este rezistentă la particulele de nisip, datorită paleților centrifugali flotanți. Rezistață și durabilitate sunt asigurate de diametrul mic, greutatea redusă și carcasă rezistentă. Cu ajutorul acestei pompe, puteți pompa apă din puțuri adânci.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa submersibilă multietajată Tun lung 4STM4/8-1.1 este soluția ideală pentru pomparea apei curate, fiind recomandată în special când vine vorba de apa fără impurități sau substanțe abrazive neutre din punct de vedere chimic. Această pompă submersibilă este de asemenea potrivită și pentru utilizare hidroforică, ceea ce o face extrem de versatilă.

Cu ajutorul unor componente adăugate la instalația pompei, precum un vas de expansiune, presostat, manometru și o supapă de sens sau presscontrol, pompa devine complet echipată și pregătită să funcționeze în regim hidroforic.

Pompele submersibile multietajate QJD sunt special concepute și rezistente la nisip, datorită paletelor centrifugale flotante cu care sunt dotate. Aceasta calitate le face să fie potrivite pentru zonele în care există prezența nisipului în apă.

Pentru a asigura o performanță optimă, este important ca lichidul pompat să se încadreze într-o plajă de temperatură cuprinsă între 0°C și 35°C. Totodată, temperatura maximă ambientală acceptată este de 50 de grade Celsius.

Modelul de pompă submersibilă multietajată Tun lung 4STM4/8-1.1 are o serie de caracteristici care îl diferențiază de alte produse similare. Acestea includ un diametru mic, o greutate redusă, o carcasă rezistentă, un debit mare și o rezistență superioară la coroziune. Această pompă se dovedește a fi soluția ideală pentru extragerea apei din puțurile cu adâncime mare.

Pompa submersibilă multietajată este echipată cu o supapă de sens incorporată, o turbină și un difuzor, toate fiind confecționate din termoplastic PPO. Axul pompei este realizat din inox, iar racordul de ieșire este din bronz.

Din punct de vedere constructiv, pompa dispune de trei componente principale: motorul electric, pompa propriu-zisă și elementele de etanșare. Rotorul centrifugal este amplasat în partea superioară a motorului pompei. Între pompa și motor există garnituri și inele de tip „O” care facilitează articulațiile.

O caracteristică esențială a pompelor submersibile este înălțimea maximă de refulare pe care acestea o pot asigura. Aceste pompe funcționează doar atunci când sunt complet imerse în fluidul care trebuie pompat. În momentul achiziționării unei pompe submersibile, este important să se ia în calcul atât înălțimea de pompare dorită (adică câți metri este necesar să fie ridicată apa), cât și debitul necesar de apă.

Recomandăm alegerea unei pompe submersibile cu o putere mai mare decât cea rezultată din calcule, astfel încât aceasta să nu fie nevoită să opereze la sarcina maximă. Astfel, se asigură o durată de viață mai lungă și un consum de energie mai eficient.

Având în vedere ușurința de instalare și manevrare, această pompă submersibilă se caracterizează printr-o greutate redusă, făcând-o potrivită pentru utilizarea în diferite aplicații.

Este important de menționat că pompă submersibilă Tun lung 4STM4/8-1.1 vine cu un ax din inox, asigurând astfel o durată de viață mai lungă. De asemenea, debitul său ridicat și motorul puternic, realizat în baie de ulei adecvat pentru funcționare continuă, sunt avantaje de luat în considerare.

Pentru a asigura o funcționare corespunzătoare, sunt necesare anumite condiții: pompa este destinată funcționării în regim normal de tensiune, cu frecvența de 50Hz și tensiunea de 230V (±5%). Temperatura maximă acceptată a apei este de 40°C. De asemenea, particulele solide conținute în apă nu trebuie să depășească 0.01%, iar granulozitatea acesteia nu trebuie să fie mai mare de 0.2mm. Apa trebuie să aibă un pH cuprins între 6.5 și 8.5, iar conținutul de hidrogen sulfurat trebuie să nu depășească 1.5mg/l. Adâncimea maximă de scufundare a pompei nu trebuie să depășească 15 metri, în timp ce adâncimea minimă de imersie nu trebuie să fie mai mică de 5 metri. Dimensiunea puțului pentru pompa trebuie să fie de minim 132mm.

Pompele submersibile multietajate Tun lung 4STM4/8-1.1 nu pot fi folosite pentru transferul de apă murdară care conține corpuri în suspensie, nisip, apă care conține acizi sau substanțe corozive, apă sărată sau lichide inflamabile și periculoase în general. De aceea, este important ca această pompă să nu fie utilizată pentru scoaterea apelor murdare, cu nisip, noroi sau pietriș.

Pentru o soluție eficientă și durabilă în pomparea apei curate, pompa submersibilă multietajată Tun lung 4STM4/8-1.1 este cea mai bună alegere pentru fermieri și pentru toți cei care au nevoie de un sistem de pompare fiabil și performant.

Informații suplimentare

Carcasa

Rezistentă la coroziune

Motor

Electric

Echipare

Supapă de sens, turbină și difuzor

Material

Ax

Inox

Racord

Bronz

Înălțime maximă

15 metri

Adâncime minimă

5 metri

Temperatură maximă apă

40°C

Granulozitate

0.2mm

Debit

Mare

Durată de viață

Lungă

Consum energie

Eficient

Tensiune

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa Submersibilă Multietajată Tun Lung 4STM4/8-1.1 - Model Avansat pentru Apă Curată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri