0.00 lei
51% REDUCERE

Cablu de pornire auto 1200A

45.00 lei

 Cablu de pornire 1200A  este fabricat din cupru de înaltă calitate cu clești puternice, sigure și rezistente.Citește cu atenție ghidul de pornire din manualul autovehiculului (pentru a evita defecțiunile electrice), este posibil ca unele vehicule să necesite pornire specială!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

        Conectează cablul roșu mai întâi la polul pozitiv (+) al bateriei descărcate și apoi la polul pozitiv (+) al bateriei vehiculului cu bateria încărcată (de ajutor). Conectează cablul negru al polului negativ (-) la bateria vehiculului de ajutor. Conectează cablul negru la blocul motor al mașinii cu bateria descărcată, la partea cu o suprafață metalică curată. Dacă este posibil, nu conecta direct la cealaltă baterie! Pornește motorul vehiculului de ajutor și menține o turație medie. Încearcă să pornești vehiculul cu bateria descărcată. Pornește până la max. 15 secunde, dacă mașina nu pornește, așteaptă 1-2 minute ca cablul să se răcească. După pornirea vehiculului cu bateria descărcată, lasă motorul să funcționeze 1-2 minute, lăsând cablurile conectate între cele două baterii. Scoate cablurile în ordine inversă. Mai întâi, scoate cablul negru de pe bateria mașinii pornite, apoi a mașinii de ajutor, iar cablul roșu în aceeași ordine. Este indicat să conduci câteva minute cu vehiculul cărui baterie a fost descărcată, astfel încât generatorul să reîncarce bateria. Este o idee cât se poate de bună să păstrezi cablul de pornire în mașina ta tot timpul, nu doar pentru a ajuta pe tine în cazul în care bateria vehiculului se descarcă, dar pentru a-i ajuta și pe alții!

Specificații:

  • Lungime cablu: 4 m
  • Putere maximă: 1200A
  • Greutate pachet: 1,7 kg
  • Mărime pachet: 28x6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu de pornire auto 1200A”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri