0.00 lei

Burghiu Pământ 100-800 mm, Unelte Compatibile: Foreză Pământ (Motoburghiu)

69.00 lei

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Burghiu Pământ 100-800 mm, Unelte Compatibile: Foreză Pământ (Motoburghiu)

Descoperiți eficiența și performanța burghiului de pământ cu diametrul reglabil între 100 și 800 mm, proiectat pentru a fi utilizat cu forezele de pământ (motoburghiuri). Acesta este un instrument ideal pentru săparea rapidă și eficientă a găurilor în sol, fiind perfect pentru diverse aplicații de construcție, agricultură și amenajări peisagistice.

Caracteristici Principale:

Diametru Reglabil: Burghiul dispune de un diametru reglabil între 100 și 800 mm, permițând săparea găurilor de diferite dimensiuni în funcție de necesități.
Material Durabil: Fabricat din oțel de înaltă calitate, burghiul de pământ este robust și rezistent la uzură, garantând o durabilitate îndelungată.
Design Eficient: Proiectat pentru a oferi o performanță optimă în săparea găurilor în sol, asigurând o lucrare rapidă și eficientă.
Compatibilitate Universală: Unelte compatibile cu foreze de pământ (motoburghiuri), facilitând utilizarea și adaptarea la diferite modele de echipamente.
Ușor de Utilizat: Design ergonomic și intuitiv, burghiul de pământ este ușor de manevrat și operat, fiind ideal atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei amatori.
Detalii Tehnice:

Diametru: Reglabil între 100 și 800 mm
Tip Unelte: Foreză Pământ (Motoburghiu)
Material: Oțel de înaltă calitate
Utilizare: Săpare găuri în sol
Design: Robust și eficient
Performanță: Rapidă și fiabilă
Cu burghiul de pământ reglabil între 100 și 800 mm, veți beneficia de o soluție completă pentru săparea eficientă a găurilor în sol, asigurând o lucrare precisă și profesională în diverse aplicații de construcție și agricultură.

Alegeți burghiul de pământ 100-800 mm pentru a vă facilita lucrările de săpare și a obține rezultate excelente în amenajările peisagistice și construcțiile dumneavoastră!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burghiu Pământ 100-800 mm, Unelte Compatibile: Foreză Pământ (Motoburghiu)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri