0.00 lei

Atomizor PANDORA, electric portabil, 80W compatibili cu pompele de stropit electrice

131.00 lei

PRP: 211 LEI

Vă prezentam Atomizorul electric portabil 80W, un instrument puternic și eficient, creat special pentru a vă ajuta în lupta împotriva bolilor și dăunătorilor care afectează plantele dumneavoastră prețioase. Acest atomizor este perfect compatibil cu pompele de stropit electrice, oferindu-vă un nivel suplimentar de versatilitate și ușurință în utilizare.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Cu o putere impresionantă de 80 de wați, atomizorul nostru electric portabil garantează o dispersie uniformă și eficientă a pesticidelor omologate, ajutând la protejarea plantelor dumneavoastră împotriva bolilor și multor tipuri de daunatori. Fie că este vorba de afide, ciuperci sau alte insecte și organisme nocive, acest dispozitiv vă permite să acționați rapid și eficient.

Designul portabil al atomizorului nostru face ca utilizarea sa să fie ușoară și convenabilă în orice situație. Nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la manipularea greoaie a unui echipament voluminos. Atomizorul electric portabil este ușor de transportat și manevrat, permițându-vă să vă stropiți plantele fără efort suplimentar.

Cu un flux de aer puternic și reglabil, puteți ajusta cu precizie cantitatea de substanță activă eliberată, asigurându-vă că plantele sunt protejate în mod corespunzător, fără riscul de supradozare sau subdozare. Controlul acestui atomizor este intuitiv și accesibil chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați.

Atomizorul electric portabil 80W este construit cu materiale durabile și rezistente, garantând o durată lungă de viață și o performanță constantă. Beneficiați de tehnologie avansată și eficiență energetică, astfel încât să puteți lucra cu încredere și să vă bucurați de rezultate remarcabile.

În concluzie, atomizorul electric portabil 80W este partenerul ideal pentru agricultorii și grădinarii moderni, oferindu-le un instrument puternic și versatil pentru stropirea plantelor cu pesticide omologate. Asigură protecția eficientă împotriva bolilor și dăunătorilor, ajutându-vă să vă mențineți plantele sănătoase și viguroase. Investiți în acest atomizor și beneficiați de rezultate excepționale în îngrijirea plantelor dumneavoastră.

Avantaje atomizor electric atasabil:

  • Efect de pulverizare mai bun avand o eficienta crescuta
  • Protejeaza 95% orice tip de planta si cu ajutorul lui poate fi efectuata o gama larga de tratamente.
  • Greutate redusa - 900 g
  • Alimentare din acumulatorul pompei de stropit ( nu este necesara achizitionarea unui acumulator separat) • Portabilitate ridicata,
  • Conectivitate electrica si hidro cu pompele vechi
  • compatibilitate cu toate duzele
  • Puterea norului pulverizat de lichid datorita ventilatorului integrat de 370W
  • Directionare precisa datorata tubului de orientare a norului de lichid pulverizat
  • Control ridicat al aparatului cu ajutorul manerului cu buton ON/OFF integrat

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Nivel emisie zgomot

Putere (CP)

Putere

prp

211 LEI

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri