0.00 lei

Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibil + Furtun pompier 20m cu capete

399.50 lei

Fiți pregătiți pentru o eficiență sporită în gestionarea apei murdare cu pachetul complet Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibil + Furtun pompier 20m cu capete.

Acest pachet complet vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a face față celor mai dificile sarcini de gestionare a apei murdare. Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibilă este proiectată pentru a satisface toate necesitățile dumneavoastră, fie că este vorba de vidanjări ale foselor septice, gestiunea instalațiilor de tratare a apei sau evacuarea apelor noroioase, pluviale sau reziduale.

Cu o putere de 1.1kW și un design ergonomic, această pompă oferă performanțe excelente și eficiență energetică crescută. Corpul principal fabricat din fontă de înaltă calitate și turbină din fontă asigură rezistență și durabilitate în condiții extreme și utilizare frecventă.

Pachetul complet include și un furtun pompier cu o lungime de 20m și capete pentru o utilizare ușoară și eficientă. Cu aceste accesorii, veți putea gestiona apa murdară într-un mod mai rapid și mai eficient.

Fiți pregătiți să faceți față tuturor cerințelor de gestionare a apei murdare, indiferent dacă aveți nevoie de a scoate apa din beci sau puțuri, de a goli puțurile de decantare sau de a gestiona apele reziduale. Cu pachetul complet Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibil + Furtun pompier 20m cu capete, puteți avea încredere într-o soluție eficientă și fiabilă.

Comandați acum pachetul complet Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibil + Furtun pompier 20m cu capete și bucurați-vă de o experiență îmbunătățită în gestionarea apei murdare!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Descriere nouă a produsului pentru magazinul online:

Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibil
Echipați-vă pentru a face față cu succes nevoilor dumneavoastră de apă murdară cu ajutorul Pompei submersibile COBI SMART - WQD10. Această pompă puternică va asigura o experiență de gestionare eficientă și fiabilă a apei în medii urbane și rurale. Indiferent dacă aveți nevoie să vidanjați fose septice, să gestionați instalații de tratare a apei sau să evacuați ape noroioase, pluviale sau reziduale, această pompă submersibilă este partenerul ideal pentru a vă ajuta în cele mai dificile sarcini.

Cu un motor monofazat de 1.1kW și o capacitate impresionantă de 10m3/h, Pompa COBI SMART - WQD10 oferă o performanță excelentă în termeni de ridicare a apei murdare. Designul ergonomic al pompei facilitează manipularea ușoară și confortul sporit, asigurându-vă o experiență plăcută în orice etapă a utilizării. Corpul principal fabricat din fontă de înaltă calitate și turbina din fontă conferă pompei rezistență și durabilitate în condiții extreme și în utilizare frecventă.

Pentru a utiliza pompa, este necesară achiziționarea și legarea unei sfori separate de mânerul pompei, astfel încât să puteți coborî pompa în apă. Atunci când este amplasată în apă într-o poziție verticală și stabilă, verificarea ca întrerupătorul plutitor să se poată deplasa liber în zona unde ați amplasat pompa este esențială pentru a asigura un regim de funcționare adecvat și automat.

Beneficiind de un grad de etanșeitate IPX8 și o clasă de izolație B, Pompa COBI SMART - WQD10 oferă siguranță și protecție în exploatare. De asemenea, pompa este echipată și cu un separator de curent rezidual (intrerupător FI) de Δ=30 mA necesar pentru asigurarea unui mediu de lucru sigur.

Cu un diametru de racord de 2 toli și o înălțime de refulare de până la 15m, această pompă submersibilă este potrivită atât pentru aplicații rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Fiind alimentată cu tensiunea de 230V și având o turăție maximă de 2850 rpm, pompa asigură o funcționare eficientă și rapidă.

Echipați-vă casa, grădina sau întreprinderea cu Pompa apă murdară COBI SMART - WQD10 și beneficiați de avantajele durabilității, performanței superioare și eficienței energetice. Comandați acum și experimentați o gestionare îmbunătățită a apei murdare!

Informații suplimentare

clasa de etanseitate (grad protectie praf si umezeala)

IPX8

clasa de izolatie

B

clasa de protectie

Clasa 2

debit maxim

250 l/min

diametru racord

2 toli

dimensiune

39x17x24

frecventa (Hz)

50 Hz

greutata bruta

12.60 kg

greutate neta

11.60 kg

impuritati / aciditate

Impuritati 2% sub 30 mm / Aciditate PH 4-10

inaltime de refulare

15 m

lungime cablu de alimentare

6 m

material corp pompa

Fonta

material turbina

Fonta

numar bucati/bax

1

numar bucati/set

1

putere CP

1.5 CP

putere KW/W

1.1 KW

separator de curent rezidual (intrerupator FI)

Δ=30 mA necesar

temperatura ambientala

40˚C

temperatura lichidului

35˚C

tensiune

230 V

tip pompa

Apa murdara

tip produs

Pompa apa menajera fara tocator

turatie maxima

2850 rpm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa apă murdară COBI SMART - WQD - 10 cu flotor, 1.1KW, 10m3/h, 2 toli, submersibil + Furtun pompier 20m cu capete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri