0.00 lei
29% REDUCERE

Pompa de stropit electrica 12L, Broman Bucovina, Model Nou 2023 cu Regulator de presiune, 3 duze, o tija telescopica 65-110 cm +Atomizor electric portabil 80W incluse in pachet

301.00 lei

Prezentăm cu mândrie Pompa de stropit electrică 12L, Broman Bucovina, Model Nou 2023 cu Regulator de presiune, 3 duze, o tijă telescopică 65-110 cm, împreună cu Atomizorul electric portabil 80W incluse în pachet. Această combinație perfectă de utilaje de stropire este un instrument esențial pentru orice activitate agricolă, de grădinărit sau de întreținere a spațiilor verzi.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa de stropit electrică Broman Bucovina 12L este concepută pentru a asigura o distribuție eficientă și uniformă a substanțelor de stropit, indiferent de suprafața pe care doriți să o tratați. Capacitatea generoasă de 12 litri vă permite să acoperiți o zonă mare fără a fi nevoie să reumpleți pompa frecvent. Cu ajutorul regulatorului de presiune, puteți ajusta presiunea de stropire în funcție de nevoile specifice ale fiecărei activități. Aceasta vă permite să obțineți un control precis al cantității de substanță distribuită, asigurând astfel rezultatele dorite.

Pachetul include, de asemenea, 3 duze diferite, care pot fi schimbate rapid și ușor în funcție de necesități. Fiecare duză oferă un model de pulverizare specific, de la un jet concentrat pentru tratarea zonelor precise, până la un model mai larg pentru acoperirea rapidă a suprafețelor mai mari. Alegerea duzei potrivite vă permite să adaptați pompa de stropit la diferite sarcini și tipuri de suprafețe.

Tija telescopică reglabilă în înălțime, cu o gamă de lungime între 65 și 110 cm, este un atribut valoros al acestui model. Aceasta vă oferă acces facil la zonele mai înalte, cum ar fi copacii, gardurile sau plantele crescute vertical, eliminând necesitatea unei scări sau a altor dispozitive auxiliare.

Pe lângă pompa de stropit electrică, pachetul include și un atomizor electric portabil de 80W. Acesta este un instrument extrem de util pentru tratarea plantelor de interior, grădinile de flori sau orice alt spațiu unde nu este necesară utilizarea pompei de stropit. Atomizorul portabil vă permite să pulverizați substanțele într-un mod eficient și uniform, asigurând o acoperire adecvată chiar și în zonele greu accesibile.

Pompa de stropit electrică 12L, Broman Bucovina, Model Nou 2023 cu Regulator de presiune, 3 duze, o tijă telescopică 65-110 cm și Atomizorul electric portabil 80W incluse în pachet reprezintă o soluție completă și versatilă pentru nevoile dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de stropit electrica 12L, Broman Bucovina, Model Nou 2023 cu Regulator de presiune, 3 duze, o tija telescopica 65-110 cm +Atomizor electric portabil 80W incluse in pachet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri