0.00 lei
39% REDUCERE

Pompa apa submersibila pe vibratie VMP60, 0.74 CP, 0.55 KW, 2400 l/h - COBI SMART®

Prețul inițial a fost: 199.00 lei.Prețul curent este: 122.00 lei.

PRP: 276 LEI

Aceste pompe se evidențiază prin mai multe calități, cum ar fi diametrul mic, masa redusă, carcasă rezistentă, debit mare și rezistență la coroziune. Ele sunt concepute pentru a rezolva problema extragerii apei din puțuri sau sonde de mare adâncime.

Pompele submersibile sunt ideale pentru extragerea apei din fântâni și pentru irigații, fiind potrivite și pentru alte aplicații casnice. Ele funcționează prin vibrații la suprafața apei, antrenând lichidul și furnizând debitul necesar utilizatorului.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Principalul aspect al unei pompe submersibile pe vibrații este înălțimea maximă de refulare, deoarece acestea funcționează numai când sunt complet imersate în fluidul pe care îl pompează. Atunci când achiziționați o pompă submersibilă, este crucial să luați în considerare în special înălțimea la care doriți să ridicați lichidul (adică câți metri) și debitul de apă necesar.

Este recomandabil să optați pentru o pompă submersibilă pe vibrații cu o capacitate puțin mai mare decât cea rezultată din calculele inițiale, astfel încât să evitați suprasolicitarea acesteia în condiții de lucru maxime.

Pompa apa submersibila pe vibratie VMP60, 0.74 CP, 0.55 KW, 2400 l/h - COBI SMART® Pompa apa submersibila pe vibratie VMP60, 0.74 CP, 0.55 KW, 2400 l/h - COBI SMART®

Pompa nu este destinată transferului apei murdare care conține particule în suspensie, nisip, lichide corozive sau inflamabile, precum și alte substanțe periculoase. Nu trebuie utilizată pentru apă de mare sau apă care conține acizi.

Pompa apa submersibila pe vibratie VMP60, 0.74 CP, 0.55 KW, 2400 l/h - COBI SMART®

Temperatura apei pompate nu ar trebui să depășească 40°C, iar apa nu ar trebui să conțină particule străine agresive. Frația masică a impurităților mecanice nu trebuie să depășească 0,01%. Este esențial să respectați aceste specificații pentru a asigura funcționarea corectă și durabilă a pompei.

 

Pentru a asigura funcționarea corectă, pompa trebuie să fie complet scufundată în apă și să nu intre în contact cu pereții sau fundul puțului sau sondei.

Este important să nu depășiți timpul de funcționare continuă al pompei, care nu ar trebui să depășească 2 ore. După această perioadă, este necesară deconectarea pompei pentru o pauză de cel puțin 20 de minute înainte de a relua funcționarea. Respectarea acestor indicații contribuie la prelungirea duratei de viață a pompei și la menținerea performanțelor sale optime.

 

Este important ca adâncimea apei în care plasați pompa să nu fie mai mică de 0,5 metri. Trebuie să acordați o atenție constantă la adâncimea la care amplasați pompa pentru funcționare și să vă asigurați că nu lăsați niciodată pompa să funcționeze în afara suprafeței apei. Astfel, veți evita deteriorarea pompei și veți asigura funcționarea corectă și eficientă a acesteia.

 

Pompa poate fi instalată folosind fie o conductă metalică, care poate susține pompa, fie o conductă flexibilă. În cazul în care utilizați o conductă flexibilă, pompa trebuie susținută de un cablu dintr-un material rezistent la deteriorare pe termen lung.

 

Cablu trebuie să fie introdus prin cele două orificii de la partea superioară a pompei și fixat foarte bine. De asemenea, asigurați-vă că cablul electric este fixat la conducta de refulare, astfel încât să nu poată fi răsucit. Lăsați un mic spațiu între cleme pentru a permite extinderea conductei de refulare. Aceste măsuri de instalare asigură o funcționare corespunzătoare și sigură a pompei.

 

Instalarea unei supape non-retur pe conducta de refulare nu este necesară, deoarece există deja una încorporată în interiorul pompei.

Este recomandabil să instalați sonde care să oprească alimentarea cu energie a pompei înainte ca nivelul apei să scadă la un nivel care ar expune pompa.

La fiecare 2 metri de cablu, este indicat să legați împreună cablul de alimentare, cordonul de suspendare și furtunul, folosind bandă adezivă sau cleme din plastic, astfel încât cablul de alimentare să nu se întindă. Primul punct de legare ar trebui să fie la aproximativ 20-30 cm distanță de pompă. Aceste măsuri contribuie la siguranța și stabilitatea instalației pompei.

Pompa apa submersibila pe vibratie VMP60, 0.74 CP, 0.55 KW, 2400 l/h - COBI SMART®

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
beneficii

Eficient, Durabil, Ușor de utilizat

recomandari

Monitorizati amplasarea corecta in apa

utilizare

Apa curata, Suspendata corect

Adancime aspiratie

4 m

debit

2400 l/h

Frecventa nominala

50 Hz

Inaltime de pompare

60 m

Lungime cablu alimentare (m)

8 m

Putere CP

0.74 CP

Putere KW/W

0.55 KW

Tensiune nominala

220 V

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa apa submersibila pe vibratie VMP60, 0.74 CP, 0.55 KW, 2400 l/h - COBI SMART®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri