0.00 lei

Redresor Auto Profesional - CB-30, Capacitate 30-250Ah, COBI SMART®

211.00 lei

Acest redresor auto profesional CB-30 cu capacitatea sa extinsă de 30 până la 250 Ah este soluția ideală pentru încărcarea eficientă a bateriilor cu plumb. Producătorul Almaz AZ-SE004 garantează calitate și performanță superioare pentru acest dispozitiv esențial în orice garaj auto. Cu sistemul său electric de 12V/24V, acest redresor este compatibil cu o gamă largă de vehicule, de la autoturisme la camioane și tractoare.

Cleștii inclusi, unul roșu și unul negru, permit o conexiune sigură și stabilă la bateria vehiculului, iar siguranțele electrice asigură protecția necesară în timpul operațiunilor de încărcare. Momentul de intervenție este crucial, iar acest redresor proiectat cu dimensiuni compacte și dotat cu lungime de cablu de 1,2 metri este ușor de manevrat și depozitat comod datorită cutiei incluse. Cu tensiunea sa nominală de 220 V - 240 V și tensiunea de ieșire flexibilă de 12 V - 24 V, redresorul CB-30 este alegerea perfectă pentru a asigura călătorii fără incidente cauzate de o baterie descărcată.

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON

Descriere

```html

Redresorul Auto Profesional - CB-30, Capacitate 30-250Ah, COBI SMART®

Aducem cu bucurie în atenția dumneavoastră redresorul profesional pentru acumulator auto, modelul CB-30. Este un dispozitiv esențial pentru încărcarea bateriilor cu plumb întâlnite la autovehicule diverse, având o capacitate extinsă de la 30 până la 250 Ah.

Producătorul acestui redresor de încredere este Almaz AZ-SE004, cunoscut pentru calitatea și performanța produselor sale.

Dispozitivul este proiectat pentru a funcționa la sistemul electric cu tensiuni de 12V/24V, asigurând astfel compatibilitatea cu majoritatea autovehiculelor de pe piață.

Pentru o utilizare simplă și sigură, redresorul este echipat cu un set de clești colorați, unul roșu și unul negru, oferind posibilitatea unei conexiuni corecte și usor de identificat.

Beneficiați de protecție în timpul utilizării datorită siguranțelor electrice incluse în pachet, care previn suprasarcinile sau fluctuațiile de curent.

Pentru a vă ghida în utilizarea corectă a dispozitivului, redresorul este furnizat împreună cu un manual de instrucțiuni detaliat, ce vă va oferi toate informațiile necesare pentru o operare eficientă.

Transportați și depozitați dispozitivul fără griji datorită cutiei de transport incluse în pachet, care vă asigură o protecție optimă împotriva deteriorărilor sau prafului.

Mai mult decât atât, beneficiind de tensiuni de alimentare de 220V - 240V și tensiune de ieșire de 12V - 24V, redresorul profesional CB-30 este un partener de încredere pentru orice situație de întreținere auto.

Informații suplimentare

capacitate

30-250Ah

sistem electric

12V/24V

clești

unul roșu și unul negru

siguranțe

protecție

manual de instrucțiuni

detaliat

cutie de transport

depozitare ușoară și sigură

lungime cablu

1,2 metri

dimensiuni

24,5 x 20,5 x 20,5 cm

tensiune nominală

220 V 240 V

tensiune de ieșire

12 V 24 V

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Redresor Auto Profesional - CB-30, Capacitate 30-250Ah, COBI SMART®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.