0.00 lei

Pachet - Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune - Pandora Sprayer cu atomizor electric 80W + tija 3 metri

334.00 lei

Pachetul include nu doar pompa de stropit cu acumulator, ci și toate accesoriile necesare pentru a începe lucrul imediat. Veți primi un manual de utilizare detaliat, un set complet de duze de pulverizare pentru a vă adapta la diverse nevoi, garnituri de etanșare pentru întreținere, un alimentator pentru încărcare rapidă, o lance de pulverizare pentru un control precis, un furtun pentru a extinde raza de acțiune, un filtru de apă pentru a proteja pompa de impurități și o hamă/curea confortabilă pentru utilizare îndelungată. În plus, cutia de transport inclusă vă permite să depozitați și să transportați toate acestea în siguranță.

Alegeți pompa de stropit cu acumulator Pandora Sprayer și obțineți performanță excelentă, comoditate și rezultate profesionale în fiecare lucrare de pulverizare. Achiziționați acum și transformați-vă experiența de stropire în una simplă și plăcută!

Produsul se afla in stoc

Comanda telefonica
Verificare colet
Livrare in max. 24h
Suport telefonic
Plata online
Magazin verificat
Preturi excelente
LIVRARE GRATUITA PENTRU COMENZI PESTE 749 RON
logos-carduri

Descriere

Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune - Model Pandora Sprayer cu atomizor electric 80W

Pompa de stropit cu acumulator Pandora Sprayer este un instrument de înaltă calitate și performanță, conceput pentru a vă ajuta să realizați cu ușurință și eficiență lucrări de pulverizare în grădină, în gospodărie sau în orice altă aplicație. Cu o capacitate generoasă de 12 litri și un regulator de presiune incorporat, această pompă vă permite să controlați cu precizie fluxul de pulverizare, asigurând astfel rezultate uniforme și profesionale.

Designul ergonomic al pompei de stropit Pandora Sprayer vă oferă o manipulare confortabilă și ușoară, iar harnașamentul tip rucsac vă permite să o utilizați fără a vă suprasolicita coloana vertebrală. Părțea din spate a pompei este prevăzută cu o protecție specială moale pentru un contact plăcut și o ventilare optimă în timpul utilizării. Astfel, vă veți putea concentra cu ușurință asupra sarcinii, fără a vă face griji cu privire la disconfortul sau oboseala.

Cu un motor electric puternic de 80 de wați, pompa de stropit Pandora Sprayer oferă o presiune ridicată și un debit mare, asigurând astfel o pulverizare eficientă și uniformă. Indiferent dacă doriți să aplicați pesticide, îngrășăminte lichide, apă curată sau chiar ceară auto, această pompă vă va ajuta să realizați cu succes toate aceste lucrări.

Fabricată din materiale de înaltă calitate, pompa de stropit Pandora Sprayer este ușoară, rezistentă la coroziune și oferă o durată lungă de viață. Indicatorul LED integrat vă furnizează informații precise cu privire la starea acumulatorului, astfel încât să puteți monitoriza nivelul de încărcare în mod convenabil și să nu fiți surprins de o baterie descărcată în mijlocul unei sarcini.

Pachetul include nu doar pompa de stropit cu acumulator, ci și toate accesoriile din imagine, de care aveți nevoie pentru a începe lucrul imediat. Veți primi un manual de utilizare detaliat, un set complet de duze de pulverizare pentru a vă adapta la diverse nevoi, garnituri de etanșare pentru întreținere, un alimentator pentru încărcare rapidă, o lance de pulverizare pentru un control precis, un furtun pentru a extinde raza de acțiune, un filtru de apă pentru a proteja pompa de impurități și o hamă/curea confortabilă pentru utilizare îndelungată. În plus, veți primi și o cutie de transport pentru a vă putea depozita și transporta pompa și accesoriile în siguranță.

Alegeți pompa de stropit cu acumulator Pandora Sprayer și vă veți bucura de performanță excelentă, comoditate și rezultate profesionale în orice lucrare de pulverizare. Achiziționați acum și transformați-vă experiența de stropire într-una simplă și plăcută!

Brand Pandora
Clasa de protectie F
Debit lichid pulverizat 3.1 l/min
Dimensiune 64,5x36,5x45
Estimare plinuri la o incarcare 30 - 45
Greutate bruta/bax 16.9 kg
Greutate neta/buc 5 kg
Lungime furtun 125 cm
Lungime lance 60 cm
Material lance Stainless Steel
Material rezervor Polipropilena
Numar bucati/bax 3
Numar bucati/set 1
Presiune de lucru 2.3 MPA
Presiune zgomot 80dB(A)
Putere acumulator 8 AH
Tensiune 220 V
Tensiune acumulator 12 V
Timp de utilizare continua la o incarcare 4.5 H
Tip produs Pompa de stropit cu acumulator
Volum recipient solutie 12 litri

Informații suplimentare

nume

Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune Model Pandora Sprayer

capacitate

12 litri

regulator presiune

Da

control pulverizare

Da

design ergonomic

Da

harnașament tip rucsac

Da

protecție specială

Da

ventilare optimă

Da

presiune ridicată

Da

debit mare

Da

materiale anticorozive

Da

durată lungă de viață

Da

indicator LED

Da

nivel de încărcare

Da

pachetul include

manual de utilizare, set complet duze pulverizare, garnituri etanșare, alimentator încărcare, lance pulverizare, furtun, filtru apă, ham/curea, cutie transport

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet - Pompa de stropit profesională cu acumulator 12L și regulator de presiune - Pandora Sprayer cu atomizor electric 80W + tija 3 metri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cumpara produse compatibile:

SCULE AGRO

SculeAgro.ro este o afacere de familie 100% romaneasca ce a luat nastere inca din anul 2004. Suntem specializati pe solutii complete si de cea mai buna calitate pentru unelte si utilaje de bricolaj, constructii, casa si gradina.
logos-carduri